Netherlands

Herdenkingsbijeenkomst op school voor omgebrachte Lotte (14)

De school van de 14-jarige Lotte uit Almelo houdt morgen een herdenkingsbijeenkomst voor het omgebrachte meisje. De kist met haar lichaam wordt naar school gebracht, waar klasgenoten en docenten afscheid van haar kunnen nemen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenspraak met de familie van Lotte en de GGD, meldt RTV Oost. "Het zal in totaal om hooguit enkele tientallen personen gaan", zegt een woordvoerder namens de familie. "Vanwege corona kan de bijeenkomst alleen op uitnodiging worden bijgewoond."

De familie is volgens de woordvoerder opgelucht dat het ondanks de pandemie toch gelukt is om een bijeenkomst te organiseren. "Vooral ook omdat de school een belangrijke rol in haar leven speelde."

Besloten crematieplechtigheid

Na de bijeenkomst wordt het lichaam van Lotte naar het crematorium gebracht. "De crematieplechtigheid vindt daar in alle beslotenheid plaats. De familie heeft vooral behoefte aan rust en privacy", aldus de woordvoerder.

Het lichaam van Lotte werd vorige week zondag na een melding gevonden in een sloot achter een bedrijventerrein in Almelo. Het Openbaar Ministerie gaat ervan uit dat het meisje door een misdrijf om het leven is gekomen. Een vader en zijn twee minderjarige zoons zitten vast.

Football news:

Cavani is teruggekeerd naar de training en is waarschijnlijk om te spelen tegen Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus speelde Rugby tegen de haven. Alleen Ronaldo en Chiesa kunnen een verschil maken in deze ploeg.Voormalig Juventus en Real Madrid manager Fabio Capello heeft zich uitgesproken over de prestaties van de Italiaanse club onder Andrea Pirlo
Neymar: ik postte hoe ik herstelde van mijn blessure, en ik kreeg geen berichten waarin stond, Wow, wat een professional. Geen PSG striker Neymar heeft uiting gegeven aan zijn ongenoegen over de aandacht die aan zijn herstelwerk wordt besteed
Ole Gunnar Solscher: het werk van de juryleden is zeer moeilijk en zonder extra druk. We moeten hun beslissingen nemen
Ik weet zeker dat Messi niet in Barca blijft als ik de verkiezing niet win. Hij geeft de club 30% van de omzet
Trent had Gerrard verafgood sinds hij een kind was, en hij speelde in een sprookje: hij kreeg de zorg van Steven en de armband van de kapitein. Het verhaal van een grote relatie
Hazard ' s herstel van de verwonding is vertraagd. Hij zal waarschijnlijk niet spelen tegen Atletico op Maart 7