Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Heerlijk: met déze tip ruikt je badkamer altijd naar een spa

Met déze tip ruikt je badkamer altijd naar een spa

Het is natuurlijk heerlijk om een paar geurkaarsen aan te steken tijdens het badderen, lekkere geurstokjes neer te zetten en geurzakjes neer te leggen. Toch is het nadeel dat ze snel op zijn, de geur al vrij snel vervaagt en het ook best prijzig is. Gelukkig is er een andere, goedkopere manier om je badkamer…

Het is natuurlijk heerlijk om een paar geurkaarsen aan te steken tijdens het badderen, lekkere geurstokjes neer te zetten en geurzakjes neer te leggen. Toch is het nadeel dat ze snel op zijn, de geur al vrij snel vervaagt en het ook best prijzig is. Gelukkig is er een andere, goedkopere manier om je badkamer heerlijk te raken ruiken. 

Eucalyptusplant 

De geur van eucalyptus dwarrelt vaak je neus al in als je zelfs nog vóór de spa staat. We kunnen dus wel stellen dat eucalyptus de ultieme spa-geur is. Die geur krijg je gemakkelijk in je eigen badkamer door er een eucalyptusplant neer te zetten. 

Waar zet je de plant neer?

Er zijn verschillende plekken waar je de plant neer kunt zetten, vooral als er veel natuurlijk licht in je badkamer komt. De plant heeft dit namelijk wel nodig. Is je badkamer niet heel licht? Dan kun je ook kiezen om een paar takken bij elkaar te binden en die achter de douchekop te hangen. Als je de douche dan aanzet, zal de warmte en de stoom de geur van de plant versterken. Heerlijk! En nog beter: er zouden hierbij ook bepaalde oliën vrijkomen die je immuunsysteem een boost geven. 

Tip van de redactie

Deze Carmen gezichtssauna zorgt ervoor dat je een schone, gereinigde huid krijgt! Wanneer je je gezicht stoomt gaan je poriën open, waardoor het vuil de poriën zal verlaten. Doordat het vuil uit je poriën is, zullen mee-eters en puistjes minder snel voorkomen en zelfs verdwijnen. Voor meer info klik op onderstaande button.

Carmen Gezichtssauna

Bron: Grazia
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.