Netherlands

Heel ‘sociaal’! SP-bestuurslid trapt BOA in z’n noten en wordt urenlang vastgehouden in de cel

Een handlanger van de Amsterdamse afdeling van Lilian Marijnissens partij, de SP, is dit weekend in de cel beland nadat ze vermoedelijk een BOA een schop in zijn edele delen had verkocht. Zelf klaagt ze steen en been over een vermeende mishandeling naar háár toe.

U kent de uitdrukking ‘links lullen, rechts vullen?’ In Amsterdam heeft een SP-bestuurslid dit weekeinde daar de overtreffende trap van uitgevonden: ‘links brallen, rechtse trap in je ballen!‘ En dan niet zomaar bij één of andere bankdirecteur, miljonair of andere kwade genius in de ogen van een SP’er. Nee, de vertegenwoordiger van de Socialistische Partij demonstreerde dit mantra op een BOA. Zo lezen we bij AT5:

“Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) heeft aangifte gedaan tegen een Amsterdams SP-bestuurslid. De socialist werd zaterdag aangehouden nadat ze een handhaver (licht) zou hebben mishandeld. Zelf ontkent ze die beschuldiging met felle woorden en zegt ze dat zij juist degene is die is mishandeld.

Op sociale media liet de vrouw weten dat ze urenlang is vastgehouden op het cellencomplex van de politie, nadat het op de Weteringschans uit de hand was gelopen. De handhaver zegt dat hij licht is mishandeld. Maar wat er nu precies op straat is gebeurd, is nog onduidelijk. Een bron zegt tegen AT5 dat de SP’er de boa in zijn kruis heeft geschopt.”

De SP Amsterdam kondigt “gepaste maatregelen” aan zodra de volledige toedracht van het voorval bekend is, maar voor nu mag het SP-bestuurslid overal schande van spreken en de hulpverleners voor rotte vis uitmaken op social media. Lekkere bende in die partij, dus!

Football news:

Zinedine Zidane: als de scheidsrechter een straf geeft, betekent dat dat het een straf is
Hagedis op de kritiek van VAR: in het echte leven besteden ze geen aandacht aan gesprekken buiten het team
Echte behoefte om 5 punten te scoren in 3 rondes om La Liga te winnen
Gasperini over de 1/4 finale van de Champions League: de wedstrijd met Juventus is een imitatie van de wedstrijden met PSG
Courtois speelde 18 droge wedstrijden in het seizoen La Liga. Real ' s record is één wedstrijd verwijderd
Real Madrid won de achtste overwinning op rij en mist geen 5 wedstrijden
Er was nauwelijks contact, en zelfs buiten het strafgebied. Ex-lid van Barca ' s Raad van bestuur over de straf van real