Eden Hazard heeft donderdag zijn excuses aangeboden aan de fans van Real Madrid. De aanvaller kreeg flink wat kritiek te verduren, omdat hij woensdag na de uitschakeling door Chelsea in de halve finales van de Champions League lachend te zien was op televisiebeelden.

Hazard maakte meteen na de met 2-0 verloren return op Stamford Bridge een dolletje met enkele spelers van zijn oude club Chelsea. De supporters van Real waren daar niet van gediend en riepen vrij massaal de directie op om hem komende zomer te verkopen.

Hazard is daarvan geschrokken. "Ik heb vandaag veel uitlatingen over mij gelezen en het was niet mijn intentie om de Real Madrid-supporters te kwetsen", schrijft hij op zijn eigen Instagram-pagina.

"Het is altijd mijn droom geweest om voor Real Madrid te spelen en ik ben hier gekomen om te winnen. Het seizoen is nog niet voorbij en we moeten strijd voor La Liga. Hala Madrid!".

Hazard beleeft weinig plezier aan zijn tijd bij Real. Hij kwam in de zomer van 2019 voor liefst 115 miljoen euro over van Chelsea, maar kende sindsdien vooral veel blessureleed. Hij speelde tot dusver slechts veertig wedstrijden en maakte daarin vier doelpunten.

Real strijdt dit seizoen alleen nog om de landstitel. De ploeg van trainer Zinédine Zidane heeft als nummer twee twee punten achterstand op koploper Atlético Madrid en evenveel punten als nummer drie FC Barcelona.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in La Liga