Netherlands

Haven Rotterdam vindt nieuwe bestuurder bij Vopak

Boudewijn Siemons wordt per 1 oktober operationeel directeur van Havenbedrijf Rotterdam. De nieuwe bestuurder was tot voor kort werkzaam bij tankopslagbedrijf Vopak, waar hij de leiding had over de Amerikaanse activiteiten.

Eerder was Siemons ook actief in managementfuncties bij VolkerWessels. Daarvoor was hij in dienst van de Koninklijke Marine. Hij noemt het eervol en uitdagend om verantwoordelijk te worden voor „deze belangrijke portefeuille” binnen het Havenbedrijf. Siemons wordt onder meer verantwoordelijk voor de verbetering van de infrastructuur, technologische innovaties en digitalisering.

Siemons is de opvolger van Ronald Paul die eerder dit jaar bekendmaakte te vertrekken. Paul zat acht jaar in het bestuur van het Havenbedrijf en blijft nog enkele maanden actief als adviseur. In totaal was Paul 35 jaar werkzaam voor de havenexploitant.

Football news:

Ex-Barca coach Sethien kan het overnemen in Palmeiras
Fonseca ongeveer 2:1 met jonge jongens: gaf een pauze aan sommigen. Nu Roma zal zich richten op Milaan
Hoogtepunt van de maand: de Rangers vooruit scoorde van 50 meter (het verste doelpunt in de geschiedenis van de Europa League). Gerrard zegt dat hij nog nooit iets mooiers gezien heeft dan pure waanzin
Mourinho op 3:0 met LASK: moeilijke tegenstander, maar Tottenham speelde zo dat de overwinning leek gemakkelijk
Stefano Pioli: Milaan is geen gewoon team. Hij speelt met minder toewijding na de Derby
Barca spelers-verslag over loonsverlagingen: we gaan niet tolereren dat de club onze rechten schendt. De deelnemers in de brief reageerden op het verzoek van de directie om loonsverlaging en gaven uiting aan hun ontevredenheid. Marca met betrekking tot El Mundo onthult enkele details van de brief. Wij zullen niet accepteren dat Barcelona onze rechten schendt met de argumenten in hun boodschap. Zij zijn van mening dat de enige manier om de kosten te verlagen is door gezamenlijke actie van alle groepen en delen van de club. Tegelijkertijd geven zij echter in duidelijke tegenspraak toe dat sommige van de genoemde groepen en afdelingen reeds de economische aanpassingen hebben doorgevoerd die zij wensen, luidt de tekst van de brief. In de brief van de spelers staat dat het team op dit punt eensgezind is, ondanks het feit dat Marc-Andre Ter Stegen, Clement Langle, Frankie De Jong en Gerard Pique onlangs hun contracten hebben verlengd
Milaan zijn 21 wedstrijden ongeslagen in alle wedstrijden. Volgende wedstrijd-met Roma