Netherlands

Haase krijgt wildcard van Krajicek voor Ahoy

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Robin Haase doet op basis van een wildcard mee aan het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. Dat heeft toernooidirecteur Richard Krajicek bekendgemaakt. Haase is op dit moment de enige Nederlandse deelnemer.

De 32-jarige Haase is op de wereldranglijst afgezakt naar plek 161. Vorig jaar verloor hij in Rotterdam in de eerste ronde, van Michail Koekoesjkin. In 2018 haalde hij de kwartfinales en dat is zijn beste resultaat.

Het wordt voor Haase al zijn twaalfde deelname in Rotterdam, waar hij in 2007 debuteerde in het hoofdtoernooi. Hij overleefde toen de eerste ronde en verloor vervolgens van de uiteindelijke winnaar Michail Joezjny.

Het toernooi van Rotterdam wordt van 10 tot en met 16 februari in Ahoy gespeeld. Onder anderen Daniil Medvedev en Stefanos Tsitsipas maken hun opwachting.

Football news:

Rudi Garcia over Lyon ' s kansen tegen city: de kwartfinales lieten zien dat de favorieten ook verslagen kunnen worden
CSKA ging akkoord met een vijfjarig contract met Fuchs. De overdracht wordt geschat op 7-10 miljoen euro
Ferdinand over Messi in Barca: wil hij blijven, gezien de resultaten en de prestaties van het team? Heeft hij tijd om te wachten?
Het zou me niet verbazen als Pochettino binnen drie dagen wordt benoemd. Ex-Barca winger Carrasco in de nieuwe coach van de club
Alaba over Mueller: we zijn blij dat Bayern zo ' n speler heeft
Jordi Cruyff verving Donadoni aan het hoofd van China ' s Shenzhen
Tiago Pro 8:2 met Barca: Bayern heeft nog niets gewonnen