Netherlands

Gucci verkoopt deze jeans met grasvlekken voor 680 euro

Het feit dat we hier verontwaardigd over zijn, is misschien een veeg teken dat we echt oud worden. Jaren geleden rolden we namelijk nog flink met onze ogen als een lollige oom naar je ‘ripped jeans’ wees en vroeg of je op je knietjes was gevallen. 

Toch moesten we ons even flink achter de oren krabben toen we deze Gucci jeans met grasvlekken onder ogen kwamen. Dat is namelijk exact de look waar we onze gehele kindertijd in hebben geleefd (en de look die betekende dat je mot kreeg met je moeder). Anno 2020 noemen we dat dankzij Gucci ‘farmer chic’ en is de prijs allesbehalve kinderachtig.

jeans met grasvlekken

Of ga voor de tuinbroek

De broek gaat namelijk over de toonbank voor 680 euro. We hebben het dan wel over een ‘eco washed organic jeans’ die volgens het Italiaanse modehuis zelf de perfecte combinatie is van vintage en modern. Als je je kindertijd helemaal wil omarmen, kun je ook voor de tuinbroek met grasvlekken gaan. Die kost met 980 euro nog een paar meier meer, maar voor ‘farmer chic’ moet je (kennelijk) wel wat over hebben.

De jeans met grasvlekken leidt ondertussen tot veel hilariteit op social media.

Festival sneakers

Overigens heeft Gucci hetzelfde geintje al eens eerder uitgehaald. Een paar seizoenen geleden verkocht het merk een paar sneakers dat eruit ziet alsof het al menig festival had doorstaan. Dat verkochten de Italianen destijds als ‘vintage seventies’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: Gucci

Football news:

Ex-Barca coach Sethien kan het overnemen in Palmeiras
Fonseca ongeveer 2:1 met jonge jongens: gaf een pauze aan sommigen. Nu Roma zal zich richten op Milaan
Hoogtepunt van de maand: de Rangers vooruit scoorde van 50 meter (het verste doelpunt in de geschiedenis van de Europa League). Gerrard zegt dat hij nog nooit iets mooiers gezien heeft dan pure waanzin
Mourinho op 3:0 met LASK: moeilijke tegenstander, maar Tottenham speelde zo dat de overwinning leek gemakkelijk
Stefano Pioli: Milaan is geen gewoon team. Hij speelt met minder toewijding na de Derby
Barca spelers-verslag over loonsverlagingen: we gaan niet tolereren dat de club onze rechten schendt. De deelnemers in de brief reageerden op het verzoek van de directie om loonsverlaging en gaven uiting aan hun ontevredenheid. Marca met betrekking tot El Mundo onthult enkele details van de brief. Wij zullen niet accepteren dat Barcelona onze rechten schendt met de argumenten in hun boodschap. Zij zijn van mening dat de enige manier om de kosten te verlagen is door gezamenlijke actie van alle groepen en delen van de club. Tegelijkertijd geven zij echter in duidelijke tegenspraak toe dat sommige van de genoemde groepen en afdelingen reeds de economische aanpassingen hebben doorgevoerd die zij wensen, luidt de tekst van de brief. In de brief van de spelers staat dat het team op dit punt eensgezind is, ondanks het feit dat Marc-Andre Ter Stegen, Clement Langle, Frankie De Jong en Gerard Pique onlangs hun contracten hebben verlengd
Milaan zijn 21 wedstrijden ongeslagen in alle wedstrijden. Volgende wedstrijd-met Roma