Netherlands

Grote groep van 25 jongeren mishandelt en berooft jongens, drie verdachten minderjarig

Vier jongens werden afgelopen vrijdagavond verrast door een grote groep jongeren in het centrum van Den Bosch. Ze liepen op straat toen plots een groep van 25 jongeren op hun af kwam lopen. De jongens vluchtten weg, maar uiteindelijk werden ze gegrepen. Ze kregen klappen en werden beroofd.

Ook toen de jongens op de grond lagen, bleef er op ze worden ingetrapt. Uiteindelijk kon een van de jongens ontkomen en belde de politie. De politie kon vervolgens na een korte achtervolging drie van de jongeren inrekenen. Ze bleken na hun aanhouding alle drie minderjarig te zijn, in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud.

Lees ook: Vrienden rouwen om doodgeslagen Jan (73): ‘Hij was een lieve en zorgzame man’

Eerder incident

Eerder op de avond kreeg de politie een melding van een getuige die zag dat vier fietsers werden belaagd door een grote groep jongeren. Politieagenten die ter plaatse gingen, troffen op de betreffende locatie niemand aan. De politie onderzoekt of beide zaken verband hebben met elkaar. Ze zoeken dan ook naar getuigen en camerabeelden.

Gerelateerd

Een wijkagent is maandagavond aangevallen en geslagen door jongeren in de...

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag ingegrepen bij rellen in...

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen vanaf 1 september buiten de spits een...

Football news:

Chalhanoglu zal naar Manchester United verhuizen in de zomer van 2021 (Christian Falk). AC Milan middenvelder Hakan Chalhanoglu kan een Manchester United speler worden. De kans dat de 26-jarige aan het begin van het seizoen 2021/22 tot de Engelse club zal toetreden, is 90%, schrijft Sempre Milan, verwijzend naar exclusieve informatie van Sport Bild journalist Christian Falk. AC Milan is te laat met de onderhandelingen over een nieuw contract met de speler en zijn huidige overeenkomst loopt af in juni 2021. Çalhanoğlu heeft dus sinds januari het recht om met andere clubs te onderhandelen. Volgens onze informatie hebben de eerste onderhandelingen tussen Manchester City en Chalhanoglu over de overgang naar 2021 deze zomer al plaatsgevonden. Zij bevonden zich toen in een vergevorderd stadium. Dit werd ondersteund door het feit dat Milan ' s management Juventus afwees, die kort voor het transfervenster in de zomer van 2020 Chalhanoglu wilde tekenen. Op dit moment hebben we het over het salaris dat de speler zal ontvangen. Het feit dat chalhanoglu een vrije agent zal zijn, is een groot voordeel voor hem zei Falk. Dit seizoen maakte de speler 8 optredens voor AC Milan in de Serie A en maakte één assist. De volledige statistieken zijn hier te vinden
Benzema, Carvajal, Ramos en Valverde zullen niet spelen met Alaves als gevolg van blessures
Ronaldo speelt niet tegen Benevento. Volgens journalist Gianluca Di Marzio zal Juve striker Cristiano Ronaldo morgen niet deelnemen aan deze wedstrijd, omdat de hoofdcoach van het team Andrea Pirlo besloten heeft om hem te laten rusten
Alaba ' s agent wil een gesprek beginnen met Chelsea en PSG in Januari
Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training
Benzema traint niet in de Algemene groep en werkt indviualno