Netherlands

'Google verkoopt nieuwe slimme speaker later deze maand'

Sonos-killer

12 minuten geleden Aangepast: 9 minuten geleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Google zou voor het einde van augustus een nieuwe slimme Nest-speaker introduceren.

Dat meldt WinFuture-journalist Roland Quandt op basis van bronnen binnen de retail. Het apparaat moet voor 100 euro in de winkels komen te liggen.

Er komen al maandenlang geruchten voorbij over de komst van een nieuwe Google-speaker, die met krachtigere hardware een betere geluidskwaliteit moet bieden dan de huidige Nest en Nest Mini.

Eerder doken ook al foto's op van een nog onaangekondigde Google-luidspreker, die er uitzag als een grotere Nest Mini. Het bedrijf bevestigde kort daarna dat er binnenkort een nieuwe speaker op de markt verschijnt, maar deelde toen geen verdere details.

Sonos-killer

Volgens eerdere geruchten wil Google graag concurreren met Sonos, dat een slimme speaker met hoogwaardigere audiokwaliteit van Googles eigen apparatuur verkoopt. In de Verenigde Staten verkoopt het bedrijf de duurdere Home Max, maar die is niet in Nederland beschikbaar.

Het is ook nog de vraag of de nieuwe Google-luidspreker in Nederland verkocht zal worden. De zoekgigant is soms wisselend met de hardware die hier wordt aangeboden: de recente Pixel 4a-telefoon is hier bijvoorbeeld niet officieel verkrijgbaar.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet