Netherlands

Google komt met eigen vpn-dienst voor Google One-abonnees

Google

11 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Beeld © Getty

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Google brengt zijn eigen vpn-dienst naar Google One, maar enkel voor mensen die minimaal tien euro per maand betalen.

Met een abonnement op Google One, betaal je voor extra opslagruimte voor de verschillende clouddiensten van Google. Nu voegt Google zijn vpn-dienst toe aan dit abonnement.

Met een vpn kun je jezelf met meer privacy online rondbewegen. Je ip-adres wordt verborgen en je verbinding versleuteld, zodat niemand mee kan kijken. Ook je provider niet. 

Beperkingen

De vpn-dienst zal alleen beschikbaar zijn voor mensen die een van de duurdere versies van het abonnement hebben. Namelijk vanaf 9,99 euro per maand voor 2TB opslagruimte. 

De vpn-dienst werkt op dit moment alleen nog op Android, maar komt later ook naar andere platformen zoals iOS en Windows. Tevens werkt de dienst nu alleen nog maar in de Verenigde Staten. Later worden andere landen toegevoegd.

Football news:

Klopp op firmino: het Team is een orkest, en Bobby speelt er 12 instrumenten in. Hij is belangrijk voor ons.Liverpool manager Jurgen Klopp heeft veel gesproken over striker Roberto Firmino. Het was altijd belangrijk voor Bobby om te scoren. Dit is een perfecte footballspeler. Een voetbalteam is als een orkest. Om te spelen hebben we mensen nodig die verschillende instrumenten kennen. Sommigen van hen zijn luider, sommige Spelen rustiger, maar ze zijn allemaal belangrijk voor het ritme. Bobby is waanzinnig belangrijk, alsof hij 12 instrumenten in ons orkest speelt. Het is erg belangrijk voor ons ritme. Godzijdank kunnen we zonder hem spelen zonder verlies, maar het is geweldig om hem op het veld te hebben. Ik geef niets om Bobby, maar soms helpt het scoren van een doelpunt. Dit doel was erg belangrijk. Ik vond de reactie van de jongens het leukst. Natuurlijk vieren we altijd doelen, maar de reactie op dat doel was erg emotioneel, want de spelers lezen zeker de pers. Helaas zagen ze de kritiek. Dus we waren erg blij toen hij scoorde. Het was het juiste om te doen. Je weet hoe belangrijk hij voor ons is, dus ik hoef er niet eens over te praten, zei Klopp. Liverpool vierde Firmino ' s doel met het hele team. Roberto had een moeilijke start voor het seizoen-maar hij overwon verschrikkelijk ongeluk
Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League