Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Gloeiende bol magma heeft nog meer geld nodig

Gaia heeft zich aan de Verenigde Naties geopenbaard en gefluisterd: geef geld. Veel geld. Meer geld. Ik heb het warm, ik wil verkoeling, geld verkoelt, dus geef geld. En niet alleen geld, geef ook samenwerkingen, zo globaal mogelijk. Verzin maar wat, een wereldeconomisch forum of zo, of gewoon een bestuurlijke kaste die gevuld is met bekende namen uit de globalistische elite, maar hoe dan ook zijn er mensen nodig die de macht en de middelen hebben om bij andere mensen, zeg maar de wereldburgers en dan met name die uit het westen, miljarden uit de zakken te kloppen. Want te veel mensen zitten er veel te warmpjes bij en dat moet stoppen. Als jullie niet tot stilstand bereid zijn, dan stop ik zelf met draaien. Ik meen het hoor, zet het maar in een rapport en vertel het maar aan de mensen: als jullie van de Verenigde Naties niet heel snel voor verkoeling gaan zorgen, trek ik een streep in de kosmos. Wacht, ik plak er een datum op: 2030. Daar is je streep. En nou betalen, wereldbevolking, want als ik smelt, smelten jullie mee!

Alles gebeurt in 2030. Zou het toeval zijn? Of Bill Gates, het WEF en Hillary Clinton die babybloed drinkt tussen de reptielen?

niemand hoeft ook verantwoording af te leggen over die voorspellingen he..
al gore riep in 2006 dat we in in 2012 zouden overstromen...

Die voorspellingen zijn ook altijd zon 6 tot 10 jaar in de toekomst, net kort genoeg om mensen bang te maken en lang genoeg in de toekomst zodat iedereen de voorspelling weer vergeten lijkt als het zover is..

Het is gewoon dom om net te doen of er niks aan de hand is. Echt heel dom. Getuigd van het gebrek aan inlevingsvermogen.

Wat ook heel dom is: niet weten wanneer je een d of een t moet schrijven ...

REAGEER OOK