logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Gelukkig 2020 met DENK! Goede voornemens: politie moet autochtonen aanpakken & mensen zijn dom

Het nieuwe jaar is begonnen, en zoals ook wel geldt voor meer mensen heeft ook DENK goede voornemens gemaakt. Welke? Nou… nogal een paar heel bijzondere.

Dat het bij DENK een stel vreemde kwibussen zijn, dat weten we natuurlijk al geruime tijd. De vijfde colonne van een niet nader te noemen land in het Midden-Oosten, maar wel zelf een andere partij aan de schandpaal nagelen wegens vermeend gebrek aan loyaliteit voor Nederland… LOL!

Maar dat het nog gekker kan, bewijst de Nederturkse partij vandaag met een nieuw filmpje op hun Facebook-pagina. Ze hebben kennelijk mensen op straat gevraagd om goede voornemens voor de partij te formuleren, en daar zitten soms vrij zinnige dingen bij. Zoals een vuurwerkverbod of dat Australië meer werk moet maken van de bush fires. Nuttige dingen allemaal.

Echter, mogen ook enkele wappies de DENK-politici een aantal goede voornemens laten overnemen. Zoals een meisje dat vindt dat de inburgeringscursus moet worden afgeschaft, omdat die te ingewikkeld zou zijn (lol, wat?). Ook komt er een jongen die vindt dat de politie ‘meer autochtonen moet pakken’, omdat ze nu teveel op ‘ras’ zouden sorteren. Dus de oplossing is… meer op ras sorteren, maar dan een ander ras. Heel logisch allemaal!

Ook mag een meneer met een onverzorgde baard nog roepen dat alle mensen dom zijn. Haha, ja vast. Maar degenen die voor DENK volksvertegenwoordiger zijn of de social media-filmpjes maken zijn wel nog nét wat dommer dan de rest van de homo sapiens op deze planeet.

Themes
ICO