Netherlands

Gelekt: foto van de nieuwe Apple Pencil 3

Er is een foto opgedoken van de volgende generatie Apple Pencil. De foto werd gepubliceerd op Twitter, door een anonieme lekker die zich Mr. White noemt.

Apple Pencil 3 lek

Op de foto is een Apple Pencil 3 te zien die qua design het midden houdt tussen de eerste en de tweede Apple Pencil. Hij is kort en bestaat uit één stuk, zoals de Apple Pencil 2. De afwerking is dan weer glimmend, zoals de eerste Apple Pencil (en bijvoorbeeld ook de AirPods). Dat is jammer want de matte afwerking van de Apple Pencil 2 zorgde voor een betere grip.

Apple Pencil 3 lek

Een opvallend verschil ten opzichte van beide eerdere modellen, is de punt. De eerste twee Apple Pencils hebben kleine tips die je eraf kunt draaien als ze aan vervanging toe zijn. Op deze foto is een veel langer onderdeel te zien, dat grotendeels in de Pencil verdwijnt.

Waarom de punt zo anders is, is niet duidelijk. Maar het heeft ongetwijfeld te maken met een nieuwe functie voor de stylus. Vorig jaar vroeg Apple een bijzonder patent aan dat hier wellicht mee te maken heeft. Ze onderzochten toen een methode om de Apple Pencil kleuren uit de echte wereld te laten overnemen: die kun je dan gebruiken in je tekening. Misschien zien we die optie dus echt al terug in de volgende Apple Pencil.

Apple Pencil 3 kopen?

De nieuwe Apple Pencil 3 verschijnt misschien al deze maand. Er zijn ook zeer sterke geruchten over een nieuwe iPad Pro die ergens in de komende weken moet verschijnen, met een betere chip en een miniled-display. Mogelijk worden de twee tegelijkertijd gelanceerd en is de Apple Pencil 3 alleen in combinatie met deze iPad te gebruiken. De vorige iPad Pro – de iPad Pro 2020 – werd vorig jaar ook tegelijkertijd met een nieuw accessoire gepresenteerd; dat was toen het Magic Keyboard.

Wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste Apple-nieuws? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Football news:

Coach Athletic Marcelino: Barcelona versloeg ons in de bekerfinale omdat ze duidelijk beter waren
Real Madrid: felicitaties aan Barcelona en haar fans met een welverdiende overwinning in de Spaanse beker
Antoine Griezmann: Ik ben gelukkig in Barca. Antoine Griezmann vatte de resultaten van de Spaanse bekerfinale tegen Atletiek samen
Ronald Koeman: Dit is niet Messi ' s laatste wedstrijd voor Barca in de Spaanse beker, ik hoop
Lionel Messi: Ik til een speciale trofee als de kapitein van een speciale club. We zijn blij
Koeman won de Spaanse beker voor de zevende keer als coach en als Barcelona-speler
Laporta op Messi bij Barca: Leo is de beste ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat hij wil blijven