Netherlands
This article was added by the user Evelyn Scott. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Freek blij dat Katja liefdesgeluk heeft gevonden: ‘Allebei gezegend met een leuke, nieuw liefde’

katja schuurman freek van noortwijk

Na hun relatiebreuk hebben Katja Schuurman en Freek Noortwijk hun vorm én de liefde weer gevonden: Katja met Niek, hij met Emily.

Freek gunt Katja liefdesgeluk

De kok is blij voor zijn ex-vrouw, met wie hij dochter Coco heeft, en spreekt liefdevol over haar. Voor de camera’s van RTL Boulevard vertelt hij Katja al het geluk van de wereld gunt. “Ik ben alleen maar superblij voor Katja dat ze een nieuwe vriend heeft. Ik gun haar al het geluk en de liefde van de wereld. Dat verdient ze ook.”

Freek heeft de nieuwe vriend van Katja nog niet ontmoet, maar weet dat hij ‘leuk’ is. “Hij is heel knap voor zover ik heb gezien”, lacht hij nog. De kok is zelf ook gezegend met een nieuwe liefde: Emily. “Maar daar hoef ik verder niet heel erg over uit te weiden.”

Vorm gevonden

Nadat Katja en Freek een punt achter hun relatie zetten, moesten ze weer hun vorm zien te vinden omwille van hun dochtertje. Freek vertelt dat de beginperiode na de breuk niet makkelijk was, maar dat het nu goed tussen hen gaat. “We gaan op een liefdevolle manier met elkaar en Coco om. Het is fantastisch. Het gaat eigenlijk heel goed. Ik ben heel druk met werk, maar er is meer rust.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.