Netherlands
This article was added by the user Mateo Parker. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

‘Frans Timmermans heeft speciale penning gekregen omdat hij zo goed bossen kan verbranden’

Vind je onderstaande video een leuk videofragment uit TPO PODCAST 351? Dat moet haast wel. Dan wil je natuurlijk ook de overige 59 minuten en 50 seconden van TPO PODCAST 351 zien.

Lees ook: Eurocommissaris Timmermans wil weer vol inzetten op verbranden ‘resthout’ in biomassacentrales

Want behalve over Frans Timmermans die bossen vernietigt voor een beter milieu en klimaat gaat het daarin ook over Sigrid Kaag, D66, de VVD, de Toeslagenaffaire, het CDA, de Nederlandse overheid die NIETS kan, “stel je voor dat Bert Brussen in de politiek gaat!”, cancelen, Online Radio Awards, Johan Derksen en natuurlijk over de immer hilarisch-hysterische waanzin van Woke in de vaste vrijdagse rubriek De Woke Week.

Zien? Dat kan hier. Je kunt dan voortaan elke vrijdag de TPO PODCAST beluisteren en elke zaterdag de TPO PODCAST bekijken. Wat je slechts zes euro per maand kost.

Maar als je alleen op vrijdag wilt luisteren, zonder te moeten kijken, dan kan dat ook. Voor slechts vier euro per maand (weggeefprijs)!

Weet je nog niet zeker of je betaald lid wilt worden van de TPO PODCAST? Beluister dan gerust wat oude podcasts in ons gratis toegankelijke archief en kom daarna zelf tot de conclusie: ‘Die TPO PODCAST is mij zeker wel 1 euro per aflevering waard!’

EU-chef Frans Timmermans verwoest de planeet met biomassa. En krijgt er nog een onderscheiding voor ook. Bertje en Roderick weten het niet meer. TPO Podcast 351 luisteren + steunen👉https://t.co/ELiOkj6xhM via @PodcastTpo pic.twitter.com/OZxl8aPhMJ

— Roderick Veelo (@RVeelo) May 13, 2022

Lees ook:

Deel jury Online Radio Awards cancelt zichzelf, want Johan Derksen en ‘kwaliteit ondermaats’
TPO Podcast en Roderick Veelo genomineerd voor Online Radio Award 2022
Genomineerde TPO Podcast 350 met DJ Veelo en SS-18 Brussen
 

Advertentie

Lees ook deze artikelen

Vrouw eet chocolade

Shownotes en Bonus bij TPO Podcast 345: ‘coloured people’ is het nieuwe N-word

Lees verder

Bertje en Roderick bespreken hét dilemma in TPO Podcast 341 The Movie

Lees verder