Netherlands

Frankrijk evacueert tientallen patiënten uit volle ziekenhuizen

Frankrijk heeft zondag 36 coronapatiënten uit oostelijke regio’s die zwaar getroffen zijn door het virus overgebracht naar ziekenhuizen aan de westkust. Vanuit Mulhouse en Nancy zijn de patiënten met twee hogesnelheidstreinen vervoerd naar het zuidwestelijke Nouvelle-Aquitaine, waar het coronavirus nog niet zo hard heeft toegeslagen.

Verder is een Duits legervlieg kort na de middag op het vliegveld van Straatsburg geland om twee patiënten over te brengen naar een ziekenhuis in het Duitse Ulm. Volgens het Franse persbureau is het voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis dat een Duits vliegtuig de evacuatie van Franse patiënten uitvoerde.

De Franse staatssecretaris voor Europese Zaken Amélie de Montchalin zei dat er in ziekenhuizen in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk ongeveer tachtig Franse coronapatiënten liggen.

Volgens de Franse gezondheidsautoriteiten heeft het coronavirus in het land tot dusver 2314 levens geëist en zijn 37.575 mensen besmet.

Football news:

Jack moet 80 miljoen pond waard zijn, gezien het bedrag van Maguire ' s transfer
Serie A wordt hervat op 20 juni. De Italiaanse beker HERSTART is gepland voor 13 en 17 juni
La Liga speelt 32 dagen achter elkaar (Ja!). Clubs worden beloofd een minimum van 72 uur tussen de wedstrijden, en spelers zijn al gewond
De Premier League publiceerde het formaat van het wedstrijdschema
Farfan voelt zich geweldig
Real Madrid-De duurste club in Europa, Manchester United-2nd, Barcelona-3rd (KPMG)
De Premier League kondigde de hervatting van het seizoen aan op 17 juni