Netherlands

Frank & Rogier én kijkers geïmponeerd door 'prachtig' stel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het was eens hysterisch tijdens 'Frank & Rogier Checken In'. Het olijke duo neemt weer een Bed & Breakfast onder handen, dit keer in Epen. En zoals de kijkers inmiddels wel gewend zijn, was het een behoorlijke rotzooi.

"Een heel jong stel. Hebben die ons nodig? Denk ik dan weleens", vraagt Frank zich hardop af over hun volgende bestemming. Nadine en Simon zijn echte ondernemers en besloten ene vakantiehoeve met zijn tweetjes over te nemen. Vol goede moed begon het mooie stel, maar toen sloeg corona toe. "1 juni waren de centjes ook echt op en moest er geld verdiend gaan worden", vertelt Simon. De twee hadden niets meer over voor de B&B en kunnen Frank en Rogiers hulp dus maar al te goed gebruiken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter oefent kritiek uit op koppel Frank en Rogier Checken In

Hoewel het olijke duo onder de indruk is van de hoeve, vinden Frank & Rogier vooral het koppel erg knap. "Volgens mij moeten jullie meedoen aan Holland's Next Top Model", giert Rogier het uit. Daarna is het tijd voor het echte werk. Na wat inventarisatie in de B&B gaan de heren op pad. In de kringloop en op Marktplaats vinden ze een hele hoop en dan kan de échte verbouwing van gang gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier nemen geen blad voor de mond in B&B-show

En het resultaat mag er wezen. "Wauw, echt prachtig. Ik ben sprakeloos", kraamt Nadine het uit. Ze is bij lange na niet de enige. Niet alleen het interieur maar ook de knappe koppen vallen op bij de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B

Over het algemeen is het heel gezellig tussen Frank en Rogier, maar soms gaat het ook mis. Je ziet het in de video hieronder. 

Kijk de nieuwste aflevering van Frank & Rogier Checken In hier terug. 

Football news:

Eriksen over waarom hij niet genoeg speelt voor Inter: Vraag Conte
Allison over de verwonding van Van Dijk: het was een optionele actie van Pickford, 100%
Voor publieke masturbatie werd de middenvelder anjera El-Melali veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf op proeftijd
We blijven het beste team in de geschiedenis verzamelen. Nu de rechtse verdedigers van de
Ryan Giggs: het kan 15-20 jaar duren voordat de Manchester United titel
Galaxy ontsloeg hoofdcoach Skelotto Guillermo Barros Skelotto vertrekt als hoofdcoach van de Los Angeles galaxy. De club kondigde het ontslag van de specialist aan. Dominic Kinnear is benoemd tot waarnemend hoofdcoach. Gezien de resultaten hebben wij besloten de andere kant op te gaan. Galaxy is een club met een kampioensmentaliteit. Als club hebben we een collectieve verantwoordelijkheid en iedereen zou de schuld voor de huidige situatie van de club moeten delen. Ik neem de verantwoordelijkheid voor de slechte resultaten en geloof dat we de juiste weg kunnen vinden voor dit team en onze clubzei Galaxy CEO Dennis te Klose. Sinds 2019 werkt Skelotto voor de Los Angeles-Club
Gattuso ongeveer 1:0 Sociedad: match afhing, beslissen of Napoli de taak om vooruit te gaan naar de Play-offs de Europa League meer dan de helft