Netherlands

Frank en Rogier vertellen hoe ze ervoor staan aan Art Rooijakers

Entertainment

26 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Beeld © RTL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Frank (74) en Rogier (46) waren de afgelopen tijd niet uit het nieuws weg te denken. Nadat een knallende ruzie in de media werd uitgevochten, proberen de realitysterren het ook in de media goed te maken. Art Rooijakkers (44) zocht de heren onlangs op in 'Rooijakkers Over De Vloer' en toen waren de eerste scheurtjes al zichtbaar.

"Maar dat wil ik niet. Nee, dat wil ik niet"

Art wordt warm onthaald door Frank en een springerige Rogier en krijgt een uitgebreide rondleiding door het huis. Hoewel enkele weken later de bom tussen de twee zou barsten, ziet het er naar uit dat de twee al tijdens de opnames afstand van elkaar namen. Zo heeft Rogier sinds kort een eigen kamer in hun gezamenlijke huis.  

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Relatietherapie moet Frank en Rogier uit relatiecrisis helpen

De twee vertellen aan Art dat ze niet meer verliefd op elkaar zijn, maar dat dit heeft plaatsgemaakt voor houden van. Normaliter zou de uitzending hier eindigen, maar kort hierna vlogen de twee elkaar in de haren. Samen met Art gaat Rogier het gesprek aan met Frank. "Er is veel gebeurd", vertelt Rogier. "Het is heel heftig en emotioneel geweest. Elk huisje heeft zijn kruisje."

Maar als Art hem vraagt hoe de toekomst eruitziet, is Rogier iets minder happig om te antwoorden. Art vertelt dat hij vreesde, door alles wat er in de media is geroepen en geschreven, dat de twee nooit meer een programma gaan maken. Hierop grijpt Rogier in: "Dit gaan we er dus uitknippen. Dìt gaan we niet gebruiken, cut." Art probeert hem gerust te stellen en zegt dat Rogier gewoon antwoord kan geven. "Maar dat wil ik niet. Nee, dat wil ik niet", vervolgt Rogier. "Er is veel gezegd, geschreven…", begint Art opnieuw. "Maar dit is insinueren, Art", verzucht Rogier. Uiteindelijk laat Rogier toch weten dat het goed gaat komen tussen hem en Frank, "maar we zullen goed moeten praten."

Omdat Frank nog altijd in Zuid-Frankrijk zit, haakt hij via een videoverbinding aan. "We zijn 24/7 samen, en maken ook samen televisie. Soms knalt het een beetje, en dat is nu gebeurd." Écht praten doen de twee heren niet, maar ze praten een beetje over koetjes en kalfjes. "Ik denk dat we onze toekomst een beetje moeten regisseren en elkaar een beetje meer vrijheid geven", vervolgt Frank daarna.

"We zijn al 20 jaar samen, en dan kun je denken: doen we niet te veel samen? Maar televisie blijven we gewoon maken." Rogier beaamt wat Frank zegt en wil niks liever dan samen televisie maken. "Maar dat moeten wij in alle rust en privé kunnen oplossen", vult Frank zijn geliefde aan.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Gekwetste Frank en zijn Rogier doen poging om relatie te lijmen'

De ruzie tussen de heren is al enige tijd hét gesprek van de dag. Hieronder zie je er alles over.

Football news:

Loko ' s wedstrijd in de Champions League wordt beoordeeld door een Sloveense die in de lente werd vastgehouden op een partij met drugs, wapens en prostituees
Inter is klaar om Eriksen te verkopen voor ongeveer 13,5 miljoen euro. De middenvelder werd aangeboden aan Arsenal
Door Training met Messi voelde ik me inferieur. Ronaldo is de beste, maar Leo is iets anders.Voormalig Fiorentina, Barcelona en AC Milan middenvelder Kevin-Prince Boateng vergeleken blue-garnet forward Lionel Messi met Juventus striker Cristiano Ronaldo. De Training met Messi liet me sprakeloos. Ik heb altijd gezegd dat Cristiano Ronaldo de beste ter wereld is, maar Messi is iets anders. Dit is niet normaal. Toen ik met hem trainde, voelde ik me voor het eerst in mijn carrière inferieur. Hij deed ongelooflijke dingen. Ik voelde me klaar om te zeggen, 'Ik ben klaar, ik ga met pensioen van football', ' zei Boateng. We bestuderen hoe spelers in de kleedkamer zitten. Messi in het midden, Lukaku wilde Drogba ' s plaats, en Roy Keane schreeuwde tegen de jonge Pique
Pirlo about 2:1 met Ferencvaros: ik had meer verwacht, maar het was een moeilijke wedstrijd tegen een gesloten tegenstander
Napoli heeft sinds juli geen salarissen meer betaald. De club is van plan om haar schulden in December af te betalen (RAI)
Schalke beëindigde het contract met Ibisevic en schorste Bentaleb en Harit
Bielsa, flick, Klopp, Lopetegui en Zidane zijn de kandidaten voor de beste coach van het Jaar prijs