Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

FOTO. Man wil helm voor straaljager ruilen

Bedeltocht? Zo noemen we het handelen van iemand die zijn land van een moordlustige bende probeert te bevrijden. Is Turkije nu ook aan het bedelen om hulp of ligt dat anders?

En terecht. 1) als ik de leider was van een land dat aangevallen wordt, zou ik er ook alles aan doen. En 2) van mij mag er nog veel meer gegeven worden, zolang het tegen Rusland gebruikt wordt.

Wel zou het fijn zijn dat er niet teveel achter blijft na de oorlog, dat is nooit een goed idee.

Een JSF helm, a 400.000 euro inruilen voor een 2e hands straaljager is misschien geen goede ruil.

REAGEER OOK

Europese bedeltocht begonnen

Twee mannen die weigeren een normaal pak te dragen

U kent die verhalen wel van mensen die beginnen met een paperclip en net zo lang ruilen tot ze een huis bemachtigen. Dit is ongeveer hetzelfde, maar dan met een Oekraïense man die slechts een pilotenhelm heeft, maar deze wel probeert te ruilen voor een vloot gevechtsvliegtuigen. Nadat de eerste tanks werden toegezegd verlegde Zelensky direct zijn aandacht naar zijn luchtmacht en nu tracht hij moderne straaljagers los te krijgen bij de partners die hij deze dagen bezoekt. Zijn Europese bedeltour begon vandaag in Londen en brengt hem hierna naar Brussel. Twee dagen vol fotomomentjes met politici die van zelfverzekerd naar de camera lachen hun beroep maakten en een man bij wie het lachen het afgelopen jaar volledig is vergaan. Allemaal Europese politici die willen profiteren van het PR-kanon dat de oorlog van Volodymyr maakte. Nu Oekraïne vraagt om zwaarder en moderner materiaal komt de president niet meer weg met een telefoontje of een Zoom-gesprekje. De partners willen allemaal stralen in hun persmomentje met Zelensky en pas als dat achter de rug is, wordt het sturen van een paar overtollige F-16's overwogen. Wat een smerige oorlog is het ook. 

Smile!