Netherlands

Fonkelnieuwe Bentley Mulsanne Grand Limousine uit 2015

Het zijn vijf tweedehandsautootjes, maar de huidige eigenaar heeft ze nooit gebruikt, laat staan geregistreerd. Het betreft de Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner. Vijf exemplaren van de gelimiteerde serie worden nu door de bezitter van de hand gedaan. Is het wellicht iets voor jou?

Prijzen worden niet genoemd, maar nieuw kostte de limousine exclusief belastingen over de één miljoen euro. Een stuk of zes werden er gebouwd. Bentley toonde de verlengde uitgave van de limousine voor de eerste maal op de Autosalon van Genève 2016. De nu aangeboden vijf exemplaren waren toen al vervaardigd. De limousine zoals die destijds op de Zwitserse beursvloer schitterde, kent overigens nu ook een prijskaart. Het bewuste exemplaar is uitgevoerd in de zilver/blauwe duotone-kleurstelling.

Unieke aankleding

Geen van de vijf aangeboden Bentley’s Mulsanne Grand Limousine is hetzelfde. Naast de genoemde variant in Silver Frost met Moroccon Blue exterieurkleur zijn er een zwart (Black Sapphire), een Rubino Red met Light Gazelle, een Onyx met Candy Red en Damson met Black Crystal kleurstelling beschikbaar. Per limousine is ook de aankleding van het interieur afwijkend, maar denk daarbij aan de gekozen kleuren.

Hulp bij registratie

Bentley geeft aan dat de vijf limousines vanuit de klant bij de lokale dealer in de Verenigde Arabische Emiraten terecht zijn gekomen. De vertegenwoordiger van Bentley biedt de Mulsannes nu wereldwijd aan. Voor de registratie van de limousine helpt de fabrikant de klant. Dergelijke modellen hebben geen typegoedkeuring en worden gehomologeerd via een speciale aanvraag, waarbij de fabrikant de klant met de kentekenregistratie helpt.

Football news:

Agnelli over de Super League: de waarden ervan zullen de stabiliteit van de voetbalindustrie garanderen.Juventus President Andrea Agnelli sprak over het belang van de Europese Super League voor het voetbal en publiceerde een open brief aan de aandeelhouders van de club. Dit is niet het spreekgestoelte van waaruit je opnieuw moet praten over de redenen voor de oprichting van de Super League, maar dit is een geschikte gelegenheid om u te informeren dat het nieuwe toernooi, waarvan de taak is om het beste spektakel in de geschiedenis van het voetbal aan de wereld te presenteren, is gebaseerd op drie basiswaarden. Hun doel is om de stabiliteit van de voetbalindustrie te waarborgen. De eerste is een algemene structuur voor het beheersen van de kosten en het bevorderen van een evenwichtige concurrentie in verschillende competities, in tegenstelling tot de regelingen die onder andere door de machthebbers worden voorgesteld. In de tweede plaats moet men zich sterk maken voor de beginselen van solidariteit en wederkerigheid. De derde is de concentratie op de prestaties van clubs in Europese competities en hun bijdrage aan de ontwikkeling van jongeren als het belangrijkste element van het concept van sport meritocratie (dit kan niet uitsluitend worden bereikt door wedstrijden binnen landen vanwege de geopolitieke en commerciële belangen van de partijen, die moeten worden gescheiden van de essentie van sport). Kortom, we kunnen dit karakteriseren als een nieuw meritocratisch paradigma en een terugkeer naar de basis - naar kostenbeheersing en transparantie van processen. Er zullen drie categorieën centraal staan in het project: fans die de vraag naar het product dicteren, spelers die de sterren van de show zijn, en investeerders die alle risico ' s op zich nemen die verbonden zijn aan het zakendoen in de voetbalindustrie