Netherlands

Flick blijft zeker tot het einde van dit jaar bij Bayern München

Voetbal

13 minuten geleden Aangepast: 5 minuten geleden

Beeld © Pro Shots / Witters

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Hans-Dieter Flick blijft voorlopig nog de vervanger van Niko Kovač. Sinds Flick de ontslagen Kovač opvolgde won Bayern twee wedstrijden, één in de Champions League en één in de competitie. Flick maakt in ieder geval de eerste seizoenshelft af.

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft vanavond tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering laten weten dat Flick voorlopig de leiding heeft. "Uli Hoeneß, Hasan Salihamidžić en ik hebben na de wedstrijd in Dortmund afgelopen zaterdag publiekelijk aangekondigd dat Hansi Flick tot nader order onze hoofdcoach is. En omdat Hansi niet elke zaterdag gevraagd wil worden of hij nog steeds hoofdcoach is bij de komende wedstrijd. 'Tot nader order' wil in dit geval zeggen: in elk geval tot aan Kerstmis en misschien zelfs nóg langer", aldus Rummenigge.

Flick heeft de afgelopen weken een goede indruk achtergelaten. "Hij heeft een goede manier van trainen en een indrukwekkende tactische kennis. Hij heeft een zeer goede relatie met de spelers, we houden ook van zijn sympathieke uiterlijk. Ik zeg met overtuiging: we hebben vertrouwen in Hansi Flick!", verduidelijkte Rummenigge.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

'Slecht nieuws voor Ten Hag: Bayern hoopt op terugkeer Guardiola'

Football news:

Pep op Klopp en Mourinho ' s woorden over FFP: als ze willen praten, hebben ze mijn nummer. We zijn veilig
Belotti gaat naar Fiorentina. Torino vraagt 70 miljoen euro voor hem
Op 25 juli word ik 34. Een jaar geleden had ik 11% vet, nu heb ik 8%
Bayern heeft nog nooit een speler gekocht om een concurrent te verzwakken
Gasperini op Atalanta 's 93 doelpunten in 33 wedstrijden: We organiseren geen extravaganza' s om de tegenstander te vernederen
We hebben de titel zelf verloren. Omwille van het prestige moet Barca zich concentreren op het vechten voor de Champions League
Real Madrid is klaar om Ceballos te verkopen voor 25 miljoen euro