Netherlands

Facebook rolt gamingdienst beperkt uit

-

Facebook heeft maandag zijn clouddienst gelanceerd als onderdeel van zijn app. Vooralsnog worden iPhones en iPads niet ondersteund omdat Apple beperkingen stelt aan apps die toegang bieden tot meerdere games. De Android app is nog in ontwikkeling.

Games worden gehost en weergegeven in de cloud. Downloads zijn dus niet nodig. Ze kunnen ook in webbrowsers worden gespeeld.

Facebook biedt de games voorlopig in delen van de Verenigde Staten aan, waaronder Californië, Texas en de Midden-Atlantische staten.

De selectie van gamegenres zal ook worden uitgebreid. De eerste releases omvatten Gamelofts Asphalt 9: Legends, Mobile Legends: Adventure van Moonton, PGA Tour Gold Shootout van Concrete Software, Qublix Games’ Solitare: Arthur’s Tale en WWE SuperCard van 2K Games.

Facebook Gaming wordt gefinancierd uit reclame. Het bedrijf spreekt over speelbare advertenties gebaseerd op HTML5. Deze hebben een sterk interactief karakter. De grens tussen games en advertenties moet vervagen. Bètapartners voor cloudspeelbare advertenties zijn 2K, FunPlus, Gameloft, Glu Mobile, Gram Games, Rovio en Wildlife Studios.

Football news:

22 teams zullen deelnemen aan de FIFA Arab Cup. Het toernooi zal worden gehouden in 2021
Ronaldinho op Maradona: rust in vrede, mijn idool. Tovenaar van de tovenaars! Ronaldinho, voormalig speler van Barcelona en Brazilië, heeft zijn medeleven betuigd met de dood van de voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona. Gecondoleerd met Maradona ' s familie en iedereen die van dit Genie houdt. Mijn vriend, mijn idool, mijn tien - Dank u voor elk moment doorgebracht in uw gezelschap, of het nu lucifers of een eenvoudig diner. Onze gesprekken zijn altijd bijzonder geweest, en Ik zal alle momenten van vreugde koesteren op het veld dat ik u heb moeten bewonderen en hulde brengen aan uw grootheid. Je hebt me mijn hele carrière geïnspireerd. Het moment om je te ontmoeten is een van de beste in mijn leven. Ik was op het veld met mijn idool. Rust in vrede, mijn idool, ik hou van je... Tovenaar van de tovenaars! Voor altijd Ronaldinho schreef op Twitter. De wereld neemt afscheid van Maradona. Napoli hernoemde het stadion ter ere van hem, en de Britten vergaten de Hand of God en erkenden de grootheid van legenden
Voor het eerst in 17 jaar scoorde Liverpool geen doelpunt in een wedstrijd van de Champions League
Villas-Boas suggereerde dat ter nagedachtenis aan Maradona om het tiende nummer in alle teams terug te trekken
Vaticaan op Maradona: de paus herinnert zich hem in gebed en herinnert zich hun ontmoetingen met liefde
Flick ongeveer 3:1 met Salzburg: erg blij met de voorstelling van Bayern. Neuer-world-class goalkeeper-Bayern Coach Hans-Dieter flick somde de resultaten van de Champions League wedstrijd met Red bull Salzburg op
Tyson over Maradona: we werden vaak vergeleken. Hij was een van mijn helden en een vriend ... Voormalig wereldkampioen boksen Mike Tyson reageerde op het nieuws van de dood van de legendarische Argentijnse voetballer Diego Maradona. De hand van God heeft ons verlaten. In 1986 wonnen we allebei onze eigen kampioenschappen. We werden vaak vergeleken. Hij was een van mijn helden en een vriend. Ik had veel respect voor hem. Hij zal zeer gemist worden twitterde Tyson. Maradona overleed op 25 November op 60-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Gouden bad, Bengaalse tijgers en een stel Auto ' s. Tyson was de rijkste atleet ter wereld, maar slaagde erin bijna $ 700 miljoen uit te geven