Netherlands

Emily in Paris-fans, opgelet: dít weten we over het tweede seizoen

Emily in Paris

Goed nieuws voor de fans van Emily in Paris. Er worden steeds meer details gedeeld en het nieuwe seizoen lijkt nog beter te worden dan het eerste seizoen.

Emily in Paris

Het eerste seizoen van de serie werd in korte tijd erg populair op Netflix. De serie gaat over de Amerikaanse Emily, gespeeld door, Camille Razat, die een droombaan in Parijs krijgt aangeboden. Vol enthousiasme begint Emily aan dit avontuur, maar deze stap blijkt toch wat minder simpel dan ze in eerste instantie dacht. Ze leert nieuwe collega’s kennen, sluit nieuwe vriendschappen en ook op romantisch vlak verandert er van alles in korte tijd.

Lees ook: Wil je zien: dít zijn de eerste beelden van de Gossip Girl reboot

Complexer

Een jaar na de verschijning van het eerste seizoen, worden er steeds meer details over het tweede seizoen gedeeld. Het verhaal zal zich deze keer niet alleen in Parijs, maar ook in andere steden zoals Saint-Tropez afspelen. Daarnaast geeft de actrice zelf ook aan dat het tweede seizoen veel gecompliceerder zal worden. De scenes zullen veel emotioneler en intenser worden. De actrice is er zelfs van overtuigd dat het tweede seizoen van Emily in Paris het eerste seizoen zal overtreffen. Als kijker leer je de personages steeds beter kennen. De verschijningsdatum is nog onbekend, maar de opnames zijn in ieder geval bezig.

Lees ook: Fan van Emily in Paris? Dan wil je déze nieuwe realityserie zeker zien

Foto: Netflix
Bron: Serietotaal.nl

Gerelateerde artikelen

Football news:

Emery op 0:0 Met Real Madrid: Villarreal correct gespeeld. We hebben ze geneutraliseerd
Butragueno over 0:0 met Villarreal: er was een straf op Nacho, contact met Albiol is duidelijk
Courtois op 0:0 met Villarreal: een punt is niet genoeg voor Real Madrid. We wilden alle drie na de nederlaag van Atletico
Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets