Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Efteling ook getroffen door grote stroomstoring in Midden-Brabant

1/2 Attracties van de Efteling worden ontruimd.

Tienduizenden huishoudens in onder meer Tilburg en Udenhout zitten dinsdagmiddag zonder stroom. Ook in de Efteling is de stroom uitgevallen. Attracties zijn stil komen te staan, terwijl bezoekers er nog in zaten. Die worden ontruimd.

In onder meer Tilburg, Udenhout, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Helvoirt, Heukelom, Loon op Zand, Haaren, Moergestel, Biezenmortel en Oisterwijk is de stroom uitgevallen. Volgens netbeheerder Enexis gaat het om 38.218 klanten die zonder stroom zitten, vanwege een storing in Tilburg. Monteurs zijn onderweg om te kijken wat er aan de hand is. "We onderzoeken of we op korte termijn de stroom voor een deel weer terug kunnen brengen", zegt de woordvoerder. "We houden er zeker rekening mee dat het nog enige tijd kan gaan duren.

De Efteling laat weten dat ook daar de stroom is uitgevallen. Bezoekers melden aan Omroep Brabant dat attracties stilstaan en worden ontruimd. Op social media verschijnen beelden van mensen die de trap bij de Python aflopen. Ook de Gondoletta wordt ontruimd.

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...