Netherlands

Drukte in Duitsland lijkt op gang te komen, file op A8

Foto: ANP

De voor Duitsland voorspelde drukte op de wegen lijkt op gang te komen. Op de A8 in Duitsland is het volgens de ANWB vlak voor de grens met Oostenrijk druk. Weggebruikers moeten rekenen op een klein halfuur vertraging op het traject Rosenheim-Salzburg, twitterde de ANWB rond 08.45 uur.

De ANWB gaf eerder al aan te verwachten dat het deze zondag druk zal zijn op de wegen in Duitsland. Dat komt vooral door vakantiegangers die terug naar huis gaan. De files ontstaan naar verwachting zowel richting het noorden als naar het zuiden.

Zaterdag was het ook al erg druk op de Duitse wegen. Toen ging het om mensen die op weg waren naar hun vakantieadres. Vooral ten zuiden van München op de A8 richting Salzburg was het aansluiten.

Ook bij de Gotthardtunnel in Zwitserland is het weer druk, meldt de ANWB. Rond 08.15 uur bedroeg de vertraging al een halfuur voor verkeer richting het zuiden.

In het zuiden van Frankrijk wordt het ook drukker op de weg. Op de A7 tussen Lyon en Marseille moesten weggebruikers iets voor 09.30 uur al rekenen op een vertraging van zeker 45 minuten voor Valence.

Football news:

De zoon van Eto 'o werd een speelster van Vitoria Guimaraes
Donnarumma zal PSG ' s doelman zijn in de wedstrijd tegen Man City. Hij zal zijn debuut maken in de Champions League
Jorginho: ik was bezorgd over het gesprek dat ik niet bij Chelsea zou zijn geweest zonder Sarri
Dybala en Morata hebben spierblessures. Ze zullen niet spelen met Chelsea en Torino
Neville bekritiseerde de spelers voor verontschuldigingen in sociale netwerken in de stijl van Bruno: hun PR mensen creëren nep persoonlijkheden
Watzke over Sancho bij Manchester United: het doet me pijn dat hij niet zo vaak wordt gebruikt
De UEFA heeft afstand gedaan van de zaak tegen de oprichters van de Super League-Barca, Real Madrid en Juventus