Netherlands

Dode hond gedumpt in doos bovenaan viaduct in Maarssen

Gerelateerd

Een man is dinsdagochtend zijn hondje achterna gesprongen die in het koude...

Bij een brand in een flatgebouw aan de Ierlandstraat in Haarlem is vanmiddag...

Een 59-jarige man heeft zondag in Nuenen een driejarig hondje, George,...

In een doos bovenaan een viaduct op de Jan van Wijkpad in Maarssen heeft de politie een dode hond gevonden. Het dier lag in een plastic zak in de doos, die was dichtgebonden met elektradaden en verzwaard met een blok beton.

Agenten namen woensdagavond poolshoogte bij het viaduct na een melding van een verdachte doos. Na het openen van de doos troffen agenten de dode Jack Russel aan in een plastic zak.

Niet gechipt

Volgens dierenambulance De Ronde Venen gaat het om een oudere hond die niet is gechipt. “De hond is ergens in de afgelopen dagen overleden. Het kan zijn dat deze hond van een boerderij afkomstig is en veel buiten heeft geleefd”, schrijft de dierenambulance op Facebook.

De politie ziet op dit moment geen reden om onderzoek te doen naar de doodsoorzaak, aldus de dierenambulance. “Wij willen voor de zekerheid sectie laten doen in Utrecht naar de doodsoorzaak, omdat het dier in verdachte omstandigheden is aangetroffen.”

Nog geen tips

De dierenambulance heeft nog geen tips of informatie binnengekregen over de afkomst van de hond en doet daarom een dringende oproep aan mensen om zich te melden als zij meer informatie hebben over waar de hond vandaan komt of wie zijn baasje is. “Wij maken ons zorgen over het welzijn van de eigenaar en ook om eventuele andere dieren die de eigenaar mogelijk heeft.”

Beeld: Facebook / Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland

Football news:

Solskjaer op 3-2 met Liverpool: Manchester United won op hun eigen voorwaarden. Het is een goed gevoel
Hames scoorde 10 (3+7) punten in Everton ' s thuiswedstrijden. Away - 0
Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal
Game of Thrones acteur op Liverpool: Manchester United zou een jaar geleden vernietigd zijn. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde in de fantasy-serie Game of Thrones, deelde zijn emoties uit het spel van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup met Liverpool
Ricard Puig: het is een vrij moeilijk seizoen, Ik ben niet gewend om zo weinig te spelen. Scoor met een kop is iets onwerkelijks
Ik bereid me voor op mijn debuut in big football. Ik ben een vrije agent