Netherlands

Dit zijn de steden waar de overheid het dragen van mondkapjes dringend adviseert

 
 

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven adviseren mensen om een mondkapje te dragen in winkels en publieke binnenruimtes. Dit heeft burgemeester Halsema van Amsterdam gezegd tijdens een persconferentie waar zij ook namens de burgemeesters van andere grote steden sprak.

Halsema gaat hiermee verder dan Rutte en het kabinet, dat oproept om in winkels een mondkapje te dragen. Het advies om mondkapjes te dragen geldt ook voor horeca, musea, bibliotheken en overheidsgebouwen. Uiteraard is de maatregel bedoeld om het aantal besmettingen terug te dringen.

Halsema: “We willen dat het in onze stad en regio vanzelfsprekend wordt dat je in een binnenruimte een mondkapje draagt”. Er is geen sprake van een plicht, maar slechts van een advies. Winkeliers mogen niet-dragers van mondkapjes wel weigeren.

Mondkapjes bestellen doet u uiteraard hier!

Football news:

Toenemende egoïsme en hebzucht is het laatste wat de wereld nu nodig heeft. De vice-voorzitter van de UEFA van de Europese Superliga, Fernando Gomes, sprak zich uit over het idee van een Europese Superliga. Dit is in strijd met alle beginselen van sportieve waardigheid. De League zou een zelfbenoemde club worden voor de bevoorrechten. Ik ben er tegen, omdat de wereld nu geconfronteerd wordt met het grootste probleem van tenminste de vorige eeuw. Het laatste wat de wereld nu nodig heeft is een toename van egoïsme en hebzucht. Naar mijn mening moeten alle bestuursorganen dit idee zeer duidelijk afwijzen, aldus de functionaris. Liverpool, Manchester United, Real Madrid bereiden de Europese Premier League voor. Het lijkt erop dat alles nu serieus is: ze worden gesteund door de FIFA
Juve reageerde op Barca Pro 🐐 : we zullen u een echte brengen in het kamp Nou
Lampard denkt dat Messi beter is dan Ronaldo: Ik kies Lionel vanwege puur, natuurlijk talent
Hij wilde echt football spelen, maar hij wist dat hij geen professional zou worden. Toen schreef hij een boek over zijn favoriete spel
Qua structuur lijken Juve en Barcelona erg op elkaar. Koeman won de zaak en Pirlo legde de tactieken na de match
Alex telles heeft het coronavirus opgelopen
Manchester City heeft het plafond van Guardiola bereikt. Hij is nog steeds de baas dankzij zijn prestaties bij Barca