Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Dit is de man die een ander in zijn been schoot voor de Jumbo

De politie heeft de naam en een foto gepubliceerd van de man (25), die wordt gezocht voor het neerschieten van een andere man in Tilburg. Dat gebeurde op zondagavond 14 mei op het Bart van Peltplein. Volgens de politie is de nog voortvluchtige Delano Minguel Holder uit Vlissingen de schutter.

Aan het begin van de avond op 14 mei reed een automobilist het parkeerterrein bij de Jumbo op. Nadat hij geparkeerd had, stapten twee anderen bij hem in de auto. En toen ging het mis. Volgens de politie stapte een 21-jarige man uit de auto, die schreeuwde: “Vuurwapen, vuurwapen!”

Meteen hierna werd hij in zijn been geschoten. Het slachtoffer strompelde al schreeuwend van de pijn weg en vroeg omstanders 112 te bellen.

Opgepakt
Kort na de schietpartij hield de politie twee personen aan vanwege hun mogelijke betrokkenheid. Dit waren een 22-jarige man uit Berkel-Enschot en een vrouw van 20 uit Goes. Uit het politieonderzoek bleek later dat zij waarschijnlijk allebei niet de schutter waren. Dat zou wel de 25-jarige Delano Minguel Holder uit Vlissingen zijn.

De politie roept mensen op die weten waar hij is, om hem niet zelf te benaderen maar de politie te bellen.

De gezochte Delano Minguel Holder uit Vlissingen (foto: politie).
De gezochte Delano Minguel Holder uit Vlissingen (foto: politie).
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.