Netherlands

DIT GING ER MIS BIJ HET CDA: “Lijsttrekkersverkiezing CDA zat vol fouten”

We konden er op wachten, en we zien al bijna dat Hugo de Jonge zijn partijgenoot Pieter Omtzigt uitmaakt voor Judas Kop van Jut. Maar sorry dhr. De Jonge met je prikkelende schoenen, ook jij bent niet onschendbaar! Basta! Snel een nieuw paar weglopers kiezen!

Pieter Omtzigt, de (rebellerende) oogappel van het CDA, is nog steeds niet klaar met het lijsttrekkerschap van zijn partij het CDA. Daarin moest hij nipt zijn verlies dulden tegenover Hugo de Jonge. Dat laatste deed Omtzigt dan ook op een hele chique wijze, maar niet wetende dat er binnen het CDA nog mee ‘dirt’ naar buiten zou treden omtrent de lijsttrekkersverkiezingen binnen die partij.

Tot nu dus! De Dagelijkse Standaard citeert even een ‘allerhande bron’ binnen het Haagse vasteland:

“De uitkomsten van de verkiezingen (binnen het CDA – red.) hadden gecontroleerd kunnen worden, omdat digitale stemmen altijd ‘sporen’ achterlaten. Maar volgens het CGI-rapport bestaan deze logs niet meer. Ze zijn meteen na de verkiezing vernietigd.”

Bovenstaande is geuit in niet misverstane bewoordingen, dat nu dus -vooralsnog- onder andere in handen is van DDS.

De CDA conclusie (maar hier gaan wij als DDS zeker nog op terugkomen) is wel heel erg gemakkelijk, zo zeiden ze tegenover RTL Nieuws:

“En dus kun je niet meer vaststellen of de uitslag ook echt de wens van de kiezer weergeeft. Want je moet er rekening mee houden dat er is ingegrepen in het proces”

Football news:

Barcelona eerste ooit Champions League penalty schop in 5 opeenvolgende rondes
Bijna zwanger betekent niet zwanger. Dit is Tuchel 's metafoor over PSG' s kansen voor de Champions League play-offs: we leggen uit hoe ze zich aanpassen aan Manchester United en RB
We kennen meer dan de helft van de deelnemers in de Champions League playoffs. Wie is daar al en wie heeft het uitgesteld tot de laatste ronde?
Maguire ongeveer 1:3 met PSG: de tegenstander scoorde illogisch - een ricochet en flipperen rond het strafgebied
Ronald Koeman: Barcelona wil 18 punten scoren in de Champions League. We hadden een geweldige 1e helft met Ferencvaros
= = Clubcarrière = = Lampard maakte zijn debuut in het eerste elftal in de play-offs voor de tweede keer op rij. Sevilla kan nog steeds Chelsea op deze indicator op de laatste dag van het spel, maar ze zullen niet verslaan hun rivaal in de tafel, omdat de Blues nog steeds het voordeel in face-to-face vergaderingen. De Londense club heeft de eerste plaats in Groep E
Manchester United, PSG en RB hebben elk 9 punten in Groep H voor de laatste ronde van de Champions League