Netherlands

Disney+ deze zomer ook in België

In Nederland hadden we de primeur: hier mochten we als allereerste naar Disney+ kijken. Maar goed nieuws voor onze vele Vlaamse lezers: Disney+ komt dit jaar naar een aantal Europese landen, waaronder België! Hoelang moet je nog wachten op de kennismaking met Baby Yoda?

Disney Plus België en andere Europese landen

Disney+ is sinds september beschikbaar in Nederland en daarna volgden de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Nu heeft Disney in een persbericht bekendgemaakt dat hun streamingdienst binnenkort in meer Europese landen te zien is. In eerste instantie zijn dat het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland – 24 maart is het zover. En België? Dat volgt deze zomer, tegelijk met onder meer Scandinavië en Portugal.

Disney+ kijken

Disney+ staat vol met de bekende Disney-klassiekers, maar daar blijft het niet bij. Ook Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic zijn te zien via deze streamingdienst. Disney+ is te streamen via de iPhone en iPad, maar ook via andere mobiele apparaten, desktopcomputers, gameconsoles en verschillende smart-tv’s. In Nederland kost het € 6,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen.

Lees over Apple TV+: Apple's concurrent van Disney+

Bekijk dit dossier

Bron: Disney