Netherlands

Dief raakte eerst boom voor botsing met politie

De man die in de nacht van zondag op maandag op de Hobbel in Riethoven (Noord-Brabant) in een gestolen auto reed, is waarschijnlijk overleden nadat hij een boom raakte tijdens zijn vlucht voor de politie. Dat laat een politiewoordvoerder weten. Pas daarna werd zijn auto door achtervolgende agenten geraakt.

In eerste instantie meldde de politie dat de man zou zijn omgekomen nadat hij door de politiewagen was aangereden. Agenten zagen de auto, die kort daarvoor gestolen was in Waalre, rijden en gingen in de achtervolging. Net na een bocht stond de wagen plotseling midden op de weg stil en konden ze hem niet meer ontwijken. Uit nader onderzoek komt nu naar voren dat de auto stil was gevallen door de aanrijding met een boom. „Door die klap is de bestuurder uit de auto geslingerd en die aanrijding is hem waarschijnlijk fataal geworden. Pas daarna gebeurde de botsing met de politieauto”, aldus de politie.

Agenten hebben geprobeerd hem te reanimeren, maar die pogingen mochten niet baten. „Het slachtoffer was de enige inzittende. De bij het ongeval betrokken collega’s zijn gelukkig ongedeerd gebleven”, aldus de politiewoordvoerder.

Om de objectiviteit te bewaren, wordt de toedracht van het ongeluk volgens de woordvoerder door een andere politie-eenheid onderzocht.

Football news:

Bartomeu-Suarez: Ik wil een afscheidswedstrijd organiseren. Barcelona zal altijd uw thuis zijn
Arsenal is geïnteresseerd in Jorginho
PSG weigert Allie te huren vanwege de buitensporige eisen van Tottenham
Lopetegui over Beieren: een dergelijk team is al vele jaren niet meer in Europa geweest. Sevilla hoofdcoach Julen Lopetegui sprak vóór de Europese Super Cup, waar zijn team Bayern München zal spelen. Zo ' n team bestaat al jaren niet meer in Europa. Bayern heeft een coach die veel lof verdient voor de manier waarop hij het team leidde en zich liet zien. Het is erg moeilijk om zijn prestaties te herhalen. Dit team weet precies hoe ze willen spelen, aanvallen en verdedigen, zei Lopetegui
Ronaldo is een beest. Het is ongelooflijk dat hij vecht met Messi, minder begaafd door de natuur
Gotze op de verkeerde beslissing om terug te keren naar Borussia: de dingen gingen niet zoals ik verwachtte
Fans vonden het absoluut sensationeel dat een footballspeler op een trein kon stappen. En deels omdat hij kon lezen. De Noorse uit de Premier League vernietigt mythes