Netherlands

DHL Parcel start bezorgoptie ‘afgesproken plek’

-

Pakketvervoerder DHL Parcel test samen met wehkamp een nieuwe mogelijkheid om een pakket op een afgesproken plek rond het huis te ontvangen.

DHL deed afgelopen weken een proef samen met het online warenhuis wehkamp. Klanten konden de nieuwe bezorgoptie kiezen op de track en trace-pagina en hun bezorger laten weten waar het pakket rondom het huis neergezet kon worden.

De bezorger belt eerst aan om persoonlijk af te leveren. Lukt dat niet dan checkt de bezorger of de ‘afgesproken plek’ inderdaad aan de eisen voldoet zoals droog, niet zichtbaar vanaf straat en of het pakket past op die plek. Onder de carport en in de garage blijken de favoriete plekken tijdens de testperiode.

Ontvangers geven nu al vaak met briefjes op de deur aan waar ze hun pakje willen hebben wanneer ze dit niet persoonlijk kunnen aannemen.

Het testgebied wordt vanaf half augustus uitgebreid. In september verwacht DHL deze bezorgoptie landelijk aan te kunnen bieden.

Bezorgen op afgesproken plek wordt de komende weken uitgebreid naar G-Star, HEMA, Just Brands (van PME Legend, Vanguard, Cast Iron), Zalando en Zooplus.

Football news:

Vidal nam afscheid van Barca: trots om dit shirt te hebben gedragen en samen te hebben gespeeld met de grote middenvelder Arturo Vidal heeft zijn pensionering uit Barcelona aangekondigd. Vandaag neem ik afscheid van Barcelona, na twee ongelooflijke jaren in deze geweldige club te hebben doorgebracht. Ik ben erg trots dat ik dit shirt heb gedragen en naast grote spelers en zeer goede mensen heb gespeeld. Ik wil mijn familie, teamgenoten, coaches, artsen, personeel en grote fans bedanken die me altijd met liefde hebben behandeld
Sporting hernoemde de Academie ter ere van Ronaldo
Suarez zal 9 miljoen euro per jaar ontvangen op Letico
Liverpool zal niemand anders kopen in dit transfervenster
Semedu verhuist naar Wolverhampton voor 35 miljoen euro. Contract-tot de zomer van 2025
= = Clubcarrière = = Rakitic maakte zijn debuut voor het Kroatische Nationale elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Kroatië. De 32-jarige middenvelder heeft zijn pensionering uit het nationale team aangekondigd. Hij speelde 106 wedstrijden voor het Kroatische nationale team en scoorde 15 doelpunten. Samen met het team won hij de zilveren medaille op het WK 2018. (') Gedetailleerde statistieken van raki zijn hier te vinden
In de Premier League, het record voor de doelpunten voor het weekend (bijna 5 in elke wedstrijd!). En dit moet nog worden gespeeld door Manchester City