Netherlands

Deze slang speelt in videoclips van Ronnie Flex en Famke Louise

Ze is bijna 4 meter lang en een echte beroemdheid: de tijgerpython Snowwhite. De slang speelt in videoclips die al miljoenen keren zijn bekeken, bijvoorbeeld die van bijvoorbeeld Ronnie Flex.

Snowwhite is geel met wit en bijna 40 kilo zwaar. Haar baasje Lucas kreeg de slang als kerstcadeau. Toen was ze nog maar 40 centimeter en woog ze 2 kilo. Volgens Lucas is zijn slang een van de liefste pythons van het land.

Ik ben er trots op dat mijn huisdier zo te zien is in die videoclips. Ik vind het ook belangrijk dat mensen meekrijgen dat de slang echt niet alleen maar een gemeen dier is.

Lucas Metselaar

Wat is dan de volgende stap? Zien we Snowwhite straks in een bioscoopfilm? Lucas zou het vooral cool vinden als zijn slang 5 meter wordt. De rest is volgens hem mooi meegenomen.

Hier zie je Snowwhite in actie:

Famke Louise - Slangen

Football news:

De Heer Gasperini (PPE). - (it) mijnheer de Voorzitter, ik wil de Heer Gasperini gelukwensen met zijn verslag. Moesten we onze handen afhakken?
Sarri Pro 2:2 met Atalanta: we speelden met een van de beste teams in Europa op dit moment
Pep Guardiola: Manchester City heeft een plaats gewonnen in de Champions League op het veld. Ik hoop dat de UEFA ons toestaat te spelen
Atalanta breidde hun onverslagen streak uit tot 14 wedstrijden en staat op de derde plaats in de Serie A
Ronaldo scoorde zijn 27e doelpunt in de Serie A, waarmee hij een penalty maakte in de wedstrijd tegen Atalanta. Immobile heeft 29 ballen
Sterling scoorde 27 goals voor het seizoen en brak zijn record. Hij scoorde een hattrick tegen Brighton
Drie Atalanta spelers hebben 15+ goals gescoord in de Serie A seizoen. Dit is het beste resultaat sinds 1952