vrouw

Het klinkt misschien wat vreemd in de oren, maar wist je dat sommige kledingstukken beter op de mannenafdeling kunt kopen? Niet alleen de kwaliteit is vaak beter, ook kan het je een hoop geld schelen.

Het gaat om deze kledingstukken:

1. Oversized overhemden

Dit kledingstuk is tijdloos en veel makkelijker te scoren op de mannenafdeling. Niet alleen is er veel meer keus aan overhemden, vaak zijn ze ook nog eens goedkoper.

2. Spijkerjassen

Nog zo’n kledingstuk dat jarenlang mee kan gaan. Daarnaast vinden veel vrouwen het ook prettig om een spijkerjas te hebben die een tikkie oversized is. Hiervoor ben je bij de mannenafdeling aan het perfecte adres. De kwaliteit is beter én er zijn veel meer soorten.

3. De boyfriend jeans

De boyfriend jeans is een vrij wijde spijkerbroek die je optisch iets voller en kleiner maakt. Niet alleen zorgt het voor een stoere look, ook zitten ze heel comfortabel. Hoewel er op de vrouwenafdeling vaak maar een paar exemplaren te vinden zijn, hangt de mannenafdeling er vol mee. Dikke kans dus dat je hier wél slaagt.

4. Basic T-shirts

Wist je dat je op de mannenafdeling tientallen T-shirts in verschillende kleuren kunt vinden? De keuze is hiermee veel groter dan op de vrouwenafdeling. The place to be dus, als je wat basis items zoekt.

5. Blazers

Voor vrouwen bij wie blazers vaak net te wijd (of juist te strak) zitten, kan de mannenafdeling uitkomst bieden. Hier vind je veel meer verschillende soorten en vaak betere kwaliteit.

6. Sokken

Sokken voor mannen zijn vaak dikker, zachter én goedkoper dan vrouwensokken. Reden genoeg dus om hier een kijkje te nemen.

Bron: NSMBL

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Gerelateerde artikelen