Netherlands

De vlaggen hangen uit: prinses Ariane is jarig

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het jongste prinsesje van koning Willem-Alexander (52) en koningin Máxima (48) is vandaag 13 jaar geworden. Reden voor een feestje dus, al zullen de royals dat binnenshuis in quarantaine moeten vieren.

Prinses Ariane is vandaag jarig en mag maar liefst 13 kaarsjes uitblazen. Helaas kan de royal het niet vieren met haar vriendjes en vriendinnetjes, aangezien het coronavirus dat nog altijd tegenhoudt in Nederland. Het feest zal dus nog even moeten wachten. De koninklijke kinderen doen al een tijdje mee aan de zelfisolatie en moesten zelfs in een echte quarantaine nadat ze op wintersport waren geweest naar Lech. Ze kunnen vandaag in ieder geval met zijn allen een taartje aansnijden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jongste prinsesje Ariane nu ook naar middelbare school

Het is sowieso een bijzondere dag voor de Nederlandse koninklijke familie. Ariane deelt namelijk haar verjaardag met haar oom prins Floris. Hij is de zoon van Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet en is vandaag 45 jaar geworden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Ariane begint aan eerste schooldag op gymnasium

De royals doen hun best om tijdens de coronacrisis een steuntje in de rug te bieden aan de Nederlandse bevolking. Dat doen ze door telefoontjes te plegen naar ziekenhuizen, maar ook bezoek te gaan. Dat deed koningin Máxima bijvoorbeeld bij een kweker, wiens bloemen niets meer waard zijn. Je ziet het in de video hieronder. 

Football news:

In het netwerk verschenen foto ' s van de nieuwe gastvorm Arsenal. De textuur lijkt op marmer
Terugkomen van een verwonding is altijd moeilijk, een beetje eng
Alexander Zinchenko: trainen in Manchester City is gewoon moord. Mensen vechten voor een plek in de rij
Antoine Griezmann: het winnen van La Liga en de Champions League met Barca is een droom. Ik wil graag mijn carrière in de VS afmaken
Ik denk niet dat Ousmane Barcelona zal verlaten
Echt geïntensiveerd in de onderhandelingen over Kamwenge. De club wil in de zomer voor Rennes tekenen
Jan-OGE Fjortoft: Liverpool stopte met de competitie om Werner om financiële redenen