Netherlands

De series van week 2: Leslie Jones, Threadstone en meer

Een overzicht van nieuwe dingen die op verschillende streamingkanalen verschenen.

Leslie Jones: Time Machine

Komiek Leslie Jones (52) was een tijd een van de leukste castleden van de befaamde sketch-show Saturday Night Live. Haar eerste grote project sinds haar vertrek is een stand up-special voor Netflix. Opvallend: het programma is geregisseerd door Game of Thrones-makers David Benioff and D.B. Weiss. Jones is groot fan van de fantasyserie. Ze maakte met komiek Seth Meyers ook vermakelijke filmpjes over. Netflix, 66 minuten.

AJ and the Queen

De beroemde dragqueen RuPaul (RuPaul Charles) heeft al jaren succes met de talentenjacht RuPaul’s Drag Race. Nu speelt hij de hoofdrol in een comedyserie. In AJ and the Queen neemt dragqueen Ruby Red de tienjarige wees AJ onder zijn hoede. Samen reizen ze door de VS en beleven ze avonturen. Netflix, tien afleveringen.

Treadstone

Een spin-off van de Jason Bourne-films. Geen Matt Damon in de hoofdrol, deze thrillerserie volgt andere agenten die onderdeel zijn van Treadstone, een geheim programma van de CIA. Amazon Prime, tien afleveringen.

Blinded

De Zweedse serie Blinded (Fartblinda) volgt de economie-verslaggeefster Bea Farkas. Werk en privé beginnen door elkaar te lopen als ze een relatie krijgt met een bankdirecteur. Als ze een tip krijgt over dubieuze zaken bij de bank, moet ze een moeilijke keuze maken. NPO Start Plus, acht afleveringen.

Football news:

In Roemenië, een speciale kampioen: alles werd beslist in de wedstrijd, waarvan het formaat werd gekozen 3 uur voor de fluit
Is dit een gestolen auto? Hoe kom je eraan?. En dit gebeurt regelmatig
Barcelona weigerde te verkopen voor 60 miljoen euro Trinca u, gekocht van Braga voor 31 miljoen. De club rekent op hem
Chelsea zal wedijveren met Everton voor het kampioenschap. Real Madrid is klaar om hem te verkopen
Espanyol vroeg La Liga om de vlucht te annuleren. De Catalanen bevinden zich sinds de vijfde ronde in de degradatiezone
Inter heeft nog niet beslist over Conte ' s toekomst. Alles wordt beslist na de Europa League
Haji nam ontslag als Viitorul ' s coach