Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

De Bevers-ster Kees heeft ‘gewoon geen band’ met ouders

Screenshot 2022 11 17 15.38.50

Kees Stevens is natuurlijk van de partij als zijn echtgenoot John de Bever deze maand de Ziggo Dome vermaakt tijdens Holland Zingt Hazes. Ondanks alle onenigheid die de Hazes-familie onderling heeft, was de sfeer achter de schermen geweldig, vertelt Kees aan Weekend. In iedere familie is er wel wat, vindt hij, en hij kan het weten: zelf heeft hij bijna geen contact met zijn ouders.

Kees gaat daar niet heel erg onder gebukt, legt hij uit. “’Ik heb gewoon geen band met ze. Het zijn goede mensen, maar soms heb je geen band met iemand.” Natuurlijk heeft hij zich afgevraagd hoe dat kan, maar tot een antwoord kwam hij nooit. “Er is geen ruzie, maar soms is er gewoon geen klik. Dat kan en is helemaal niet erg. Het is niet iets vreselijks waarvoor ik naar een psychiater moet.”

Opgegroeid bij grootouders

Het stralende middelpunt van realityserie De Bevers is opgegroeid bij zijn opa en oma, en heeft daar goede herinneringen aan. “Die hadden een ouderwets tankstation waarbij je mensen moest helpen met tanken en auto’s wassen. Dat ik daar woonde, is gewoon zo gegroeid. Zij zijn eigenlijk mijn vader en moeder geweest.” Soms ziet hij zijn moeder bij zijn oma en dan “is het goed”, maar dat gebeurt heel minimaal, vervolgt Kees. Zijn vader ziet hij helemaal niet en zijn opa is inmiddels overleden. 

Oma Worssie

Voor zijn oma Miep, koosnaam ‘Oma Worssie’, zorgt hij goed. Ze heeft zo nu en dan een glansrol in De Bevers, en geniet enorm van alles wat er rond haar kleinzoon gebeurt. “Voor zo’n vrouw is dat geweldig, die komt op tv op een nette, sympathieke manier, dat vind ik leuk. Zoals zij voor mij gezorgd heeft, zo probeer ik nu voor haar te zorgen.“

Lees het hele verhaal en nog véél meer deze week in Weekend nummer 11, nú in de winkel. Of lees ‘m hier online.