Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Danny de Munk had 'pittig gesprek' met vermeend misbruikslachtoffer

Door onze entertainmentredactie

Danny de Munk en de vrouw die aangifte tegen hem deed wegens verkrachting hebben elkaar donderdag achter gesloten deuren gesproken. Dat heeft de advocaat van de vrouw, Anthony Leigh, aan het ANP laten weten. Het was volgens Leigh een "zeer pittig en zwaar gesprek".

"Mijn cliënt heeft haar verhaal gedaan en er zijn over en weer vragen gesteld en beantwoord", meldt hij. Over de inhoud van het gesprek doet Leigh geen mededelingen. Royce de Vries, de advocaat van De Munk, was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Beide partijen moeten op 30 maart bij de rechtbank aangeven of zij nog meer getuigen willen horen.

Het vermeende slachtoffer beweert vijftien jaar geleden te zijn verkracht door De Munk tijdens een samenwerking bij de musical Ciske de Rat. Ze deed daar vorig jaar aangifte van.

De Munk zegt wel te hebben gezoend met de vrouw, maar ontkent de beschuldigingen van verkrachting. De zanger sprak van een valse aangifte en deed een tegenaangifte.

In november werd bekend dat De Munk niet wordt vervolgd vanwege onvoldoende bewijs. Hij besloot de zaak die hij had aangespannen om het vermeende slachtoffer in het openbaar te horen wel door te zetten. De rechter keurde het verzoek van de zanger goed.