Netherlands
This article was added by the user Joseph Davies. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Conference League-finale mogelijk in gevaar voor geblesseerde Malacia

Bij Feyenoord staat in de aanloop naar de finale van de Conference League een vraagteken achter de naam Tyrell Malacia. De 22-jarige linksback heeft een hamstringblessure opgelopen.

Malacia zal in ieder geval zondag ontbreken, wanneer Feyenoord het Eredivisie-seizoen in eigen huis afsluit tegen FC Twente. De Rotterdammers zijn al zeker van de derde plek achter Ajax en PSV.

Feyenoord meldt verder dat in een later stadium duidelijk wordt of Malacia op tijd fit is voor de Conference League-finale tegen AS Roma. De wedstrijd in de Arena Kombëtare wordt op woensdag 25 mei gespeeld.

Dit betekent dat de vleugelverdediger nog twaalf dagen de tijd heeft om te herstellen van zijn blessure en de historische wedstrijd te halen. Feyenoord staat voor het eerst in twintig jaar weer in een Europese finale.

Malacia is dit seizoen een van de bepalende spelers bij Feyenoord. De geboren Rotterdammer kwam onder trainer Arne Slot in alle competities tot 48 wedstrijden, waarin hij één doelpunt maakte en vijf keer een assist gaf.

Zijn goede prestaties leidden september vorig jaar al tot een debuut in het Nederlands elftal. Inmiddels staat de teller voor Malacia, die vrijdag weer tot de voorselectie behoorde, op drie interlands.

381

Bekijk de hoogtepunten van de historische halve finale van Feyenoord