Netherlands

Coach: Badr Hari kan over drie weken training hervatten

Foto: ANP

Kickbokser Badr Hari kan over drie weken weer rustig de training hervatten. Dat zegt zijn trainer Mike Passenier op Veronica Fight. De Amsterdammer is herstellende van de enkelblessure die hij op 21 december opliep in het WK-titelgevecht met Rico Verhoeven in de GelreDome.

“Zijn banden hebben een opdonder gehad. Er is er één gescheurd”, zegt Passenier. “Tegenwoordig hoef je niet meer in het gips als je wat scheurt. Dan is het vooral rustig houden en geduld hebben en zelf herstellen. Dat duurt tot 4 tot 6 weken. We hebben nu drie weken gehad, dus over drie weken kan hij weer rustig beginnen.”

Hari moest in het titanengevecht met Verhoeven in de derde ronde opgeven, terwijl hij voorstond op punten. Hij viel aan met een hoge trap, maar landde verkeerd en blesseerde zich. Hari ging huilend van pijn en frustratie op een brancard het stadion uit.

De kickbokser toonde zich een dag na zijn opgave strijdbaar. “Ik heb de wereld laten zien dat ik nog steeds de meest dominante vechter ben bij de zwaargewichten. Ik ben er dan ook volledig van overtuigd dat ik deze kampioensgordel ga veroveren. Ik kom terug, wees voorbereid.”

Football news:

Rudi Garcia over Lyon ' s kansen tegen city: de kwartfinales lieten zien dat de favorieten ook verslagen kunnen worden
CSKA ging akkoord met een vijfjarig contract met Fuchs. De overdracht wordt geschat op 7-10 miljoen euro
Ferdinand over Messi in Barca: wil hij blijven, gezien de resultaten en de prestaties van het team? Heeft hij tijd om te wachten?
Het zou me niet verbazen als Pochettino binnen drie dagen wordt benoemd. Ex-Barca winger Carrasco in de nieuwe coach van de club
Alaba over Mueller: we zijn blij dat Bayern zo ' n speler heeft
Jordi Cruyff verving Donadoni aan het hoofd van China ' s Shenzhen
Tiago Pro 8:2 met Barca: Bayern heeft nog niets gewonnen