Netherlands

Coach Advocaat in Zagreb tevreden over Feyenoord

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Coach Dick Advocaat van Feyenoord maakte na de doelpuntloze remise in de Europa League tegen Dinamo Zagreb (0-0) een tevreden indruk. "Tegen deze defensieve ploeg hadden we het lastig, maar ik vond dat we goed bleven spelen. Complimenten voor de jongens, maar het blijft jammer dat we de verdiende goal uiteindelijk niet kregen", oordeelde de oud-bondscoach.

Advocaat vond dat zijn ploeg in Zagreb "volwassen" had gespeeld en de werklust ruim voldoende was. Feyenoord verzuimde echter te scoren. Zelfs een strafschop in de beginfase was niet aan de Rotterdammers besteed. Steven Berghuis schoot de bal hard tegen de keeper op. "Hij neemt ze altijd geweldig en heeft een goed schot in zijn benen. Steven blijft dus ook gewoon onze strafschoppen nemen."

Na de rode kaart voor verdediger Marcos Senesi in de 73e minuut (twee keer geel) had Feyenoord het nog even moeilijk. Advocaat nam de Argentijn echter niks kwalijk. "Ik kon niet goed zien of het wel een tweede gele kaart was. Het is niet meer terug te draaien, maar complimenten voor het elftal, dat het met tien man goed oppakte."

Football news:

Dybala heeft geen punten gescoord in de Serie A van dit seizoen, hij heeft 6 wedstrijden gespeeld
Giroud heeft 6 doelpunten in zijn laatste 4 wedstrijden. Hij scoorde in zijn laatste 6 wedstrijden in Chelsea ' s Premier League start
Solskjaer Pro 3:1 met West ham: erg blij met het spel. Manchester United is steeds stabieler
Marcus Rashford: Manchester United zal meer winnen met meer droge wedstrijden
Pirlo op 2:1 met Torino: na de pauze herinnerden we ons dat alles geven en jezelf opofferen in het DNA van Juve
Juve heeft geen nederlagen in de Serie A seizoen: 5 overwinningen, 5 draws
Ronaldo scoorde voor het eerst in het seizoen niet in een Serie A-wedstrijd. Er waren 8 goals in 5 wedstrijden