Netherlands
This article was added by the user Carter Bailey. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Charlotte Nijs is bevallen van haar zoon en deelt een eerste foto als moeder

Charlotte Nijs

Heerlijk babynieuws. Charlotte Nijs heeft zojuist op social media bekendgemaakt dat ze vorige maand is bevallen.

Charlotte Nijs bevallen

Charlotte kondigde pas in maart aan dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Inmiddels is ze al van hem bevallen. Veel wil de journalist, die op haar privacy is gesteld, niet kwijt. Wel laat ze weten dat de jongeman geboren is op 22 april 2022 en dat hij luistert naar de naam Cédric.

Daarnaast deelt ze een eerste foto van haar als moeder, maar de kleine is daar niet op te zien. Waarschijnlijk wil Charlotte haar zoon buiten de schijnwerpers houden.

Kinderwens

Charlotte stak niet onder stoelen of banken dat ze moeder wil worden. Als acteur Frank Lammers in een dubbelinterview van LINDA. naar haar kinderwens vraagt, vertelt Charlotte dat ze die altijd heeft gehad. Ze was acht jaar samen met de man met wie ze dacht een gezin te stichten, maar toen gingen ze uit elkaar. Nadat ze tweeënhalf jaar vrijgezel was, ontmoette ze Joost via een vriendin. “Joost heeft een vrolijk hoofd, is twee meter lang en gigantisch behaard. Maar daarbij kan ik ook nog heel hard met hem lachen, is hij lief voor me en gaan we samen een mooi leven tegemoet”, vertelt ze over hem.

“Nu ik bekender word, vragen mensen me vaak wat ik wil gaan doen, wat mijn ambities zijn”, vertelt Charlotte. Haar antwoord? ‘Ik wil graag moeder worden’. “Daar wordt heel ongemakkelijk op gereageerd, je krijgt scheve gezichten”, aldus de politiek verslaggever. Wanneer ze moeder hoopt te worden, weet ze nog niet. “Nou, ik loop niet met rammelende eierstokken het terras op en ik wil ook nog steeds carrière maken, maar als ik aan mijn toekomstdromen denk, zijn die niet in eerste instantie werkgerelateerd.”

Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.