Netherlands

Cambuur op volle sterkte in topper tegen FC Volendam

SC Cambuur kan vrijdagavond in de sterkst denkbare opstelling aantreden in de topper tegen FC Volendam. Het duel in Leeuwarden is een treffen tussen de nummers één en vier van de eerste divisie.

,,Mooi dat we meteen de competitie hervatten met zo’n duel. Prachtig toch? Het gaat ergens om. Ik verwacht een open wedstrijd”, aldus trainer Henk de Jong. ,,Zij moeten winnen, maar wij willen dat ook.”

De spelersgroep is nagenoeg fit. Alleen Jordy van Deelen, Sven Nieuwpoort en Giovanni Korte zijn nog steeds niet inzetbaar. Nieuweling Michael Breij zit vrijdagavond voor het eerst bij de selectie.

Cambuur hervat de competitie met acht punten voorsprong op Volendam, de club van assistent-trainer Sipke Hulshoff (ex-Cambuur). Achter de Leeuwarders bezetten Jong Ajax en De Graafschap met respectievelijk drie en acht punten de tweede en derde plaats.

Vermoedelijke opstelling: Stevens; Schmidt, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa; Jacobs, Hoedemakers, Maulun; Antonia, Mühren, Kallon.

Football news:

Nu nu ongeveer 0:1 met Sevilla: teleurstelling. Wolverhampton gaf te vaak toe in de laatste minuten
Ze belden mijn agent toen de sjeik ' s de club kochten
Liverpool is ervan overtuigd dat ze Tiago zullen tekenen. De speler heeft al een contract gesloten en drukt op Bayern
Onze beoordeling = angst en hulpeloosheid. In plaats van Kaloshin en Kashshai-een zielloos systeem dat er niets om geeft
Lothar Matteus: Messi is niet genoeg om zo ' n Bayern te passeren. Ik ben niet bang voor Barca
Thomas Tuchel: Mbappe zal Atalanta spelen als er niets gebeurt
Lille heeft de 20-jarige David van Gent overgenomen. Hij is de beste sluipschutter van de CONCACAF Cup