Netherlands

Brrr, wat eng: van deze foto van Freek Vonk krijg je zéker de kriebels

Sterrenfotograaf William Rutten jaagt zijn Instagramvolgers de stuipen op het lijf met een foto van Freek Vonk. Over de wang van de bioloog loopt namelijk een reuzespin.

‘Slaap lekker allemaal’, grapt William.

Nachtmerrie

Zijn volgers schrikken zich een ongeluk. ‘Dit is mijn grootste nachtmerrie’, zo reageert iemand. En: ‘Ik moet er niet aan denken dat zoiets ’s nachts over je gezicht kruipt!’ Freek zelf vindt het allesbehalve eng: naast zijn geliefde varaan Johan heeft hij nog een stuk of tachtig hagedissen en slangen als huisdier.

Lees ook: Nog meer liefdesnieuws: dít is de nieuwe vriendin van Freek Vonk

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet