Netherlands

Britse prins Philip ondergaat succesvolle ingreep voor hartklachten

De Britse prins Philip heeft een ingreep ondergaan voor zijn bestaande hartklachten. Die is goed verlopen, laat Buckingham Palace weten. De 99-jarige man van koningin Elizabeth blijft voorlopig in het St. Bartholomew's ziekenhuis in Londen voor behandeling en revalidatie.

Philip werd op 16 februari met een infectie opgenomen in het King Edward VII's ziekenhuis in Londen. Maandag werd hij overgebracht naar St. Bartholomew's, een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in hartklachten. Dokters denken niet dat zijn klachten te maken hebben met het coronavirus. Philip en zijn vrouw werden in januari al ingeënt.

De graaf van Edinburgh kampt al langer met hartproblemen. In 2011 werd hij per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd omdat hij last had van pijn op zijn borst. Hij werd toen behandeld aan een vernauwde kransslagader. In 2017 ging Philip met pensioen. Sindsdien verschijnt hij nog maar zelden in het openbaar.

Football news:

Het besluit over Euro 2020 wordt vrijdag genomen. Drie steden kunnen uitsluiten
Spelers kunnen niet deelnemen aan de Euro en het WK als ze in de Super League spelen. UEFA President bevestigd
La Liga over de Super League: Dit is een egoïstische wens om de superrijken verder te verrijken. De vernietiging van het ecosysteem zal leiden tot het falen van deze clubs
Namens Juve en de ECA kan ik het idee van een Super League afwijzen. Hoe snel Gianni Agnelli veranderde zijn schoenen
Tottenham heeft Mourinho ontslagen. Nee, De Super League heeft er niets mee te maken
Minstens 2 clubs uit Frankrijk zullen elk jaar in de Super League spelen
Mesut Ozil: kinderen dromen van het winnen van de World Cup of de Champions League, niet een of andere Super League. Het plezier van grote wedstrijden is dat ze gebeuren een of twee keer per jaar