Netherlands

Britse premier Johnson ‘zwaaiend’ van intensive care gehaald

De Britse premier Boris Johnson is in een „opperbeste stemming”, maar staat nog aan het begin van zijn herstel. Dat zei de woordvoerder van de premier, die ook vertelde dat zijn baas kennelijk zwaaiend de intensive care verliet.

„Ik kreeg te horen dat hij dankbaar zwaaide naar verpleegkundigen en artsen toen hij van de intensive care werd gehaald”, vertelt de woordvoerder. Het is nog onduidelijk wanneer de premier ook uit het ziekenhuis kan worden ontslagen.

„De premier staat aan het begin van zijn herstel”, zegt de woordvoerder, die de vraag kreeg wanneer Johnson weer aan de slag gaat. „Hij luistert naar de adviezen van zijn medische team.”

De 55-jarige premier testte vorige maand positief op het coronavirus. Hij ging aanvankelijk in thuisisolatie, maar moest zondag alsnog worden opgenomen in het ziekenhuis. Hij had hoge koorts, moest hoesten en lag uiteindelijk dagenlang op de intensive care.

Football news:

Mario verlaat het Team na 30 juni. De club kon de huurovereenkomst niet verlengen tot het einde van het seizoen
PSG bood 55 miljoen euro plus bonussen voor Icardi. Inter wil 60 miljoen zonder bonussen
Zenit heeft geen contact met me opgenomen
De Fans van Pilsen hingen rond in het autotheater: keken naar de gastwedstrijd, vierden de herstart en de overwinning
Spelers en coaches van de club uit Californië bellen de fans elke dag: gefeliciteerd, advies en gewoon kletsen. Heel oprecht
Lampard zal de terugkeer van de speler bespreken met Konte, maar de club zal de Fransman niet onder druk zetten
Arsenal en Tottenham willen Willian gratis contracteren. Clubs hebben geen geld voor transfers