Netherlands

Britse actrice Helen McCrory uit Peaky Blinders overleden

1968-2021 Helen McCrory was vooral bekend vanwege haar rol als Polly Gray in Peaky Blinders, Cherie Blair in The Queen en Narcissa Malfidus in de Harry Potter-films.

De Britse actrice Helen McCrory, die vooral bekend is van haar rol in de dramaserie Peaky Blinders, is op 52-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar man Damian Lewis vrijdag bekendgemaakt op Twitter. „Met een gebroken hart moet ik vertellen dat de prachtige en geweldige Helen McCrory thuis in alle rust is overleden na de strijd tegen kanker. Ze was omringd door heel veel liefde, familie en vrienden.”

McCrory was in 1993 voor het eerst op televisie te zien in de televisieserie Full Stretch en deed ook veel theaterwerk. Bij het grote publiek werd ze vooral bekend dankzij haar rol als Polly Gray in de Britse historische dramaserie Peaky Blinders over een criminele bende uit Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. Verder speelde ze de rol van Cherie Blair in de film The Queen uit 2006, die van Narcissa Malfidus (de moeder van Draco Malfidus) in de laatste drie Harry Potter-films en had ze een bijrol in de James Bond-film Skyfall.

Ze trouwde in 2007 met de Britse acteur Damian Lewis die vooral bekend is van de serie Homeland en kreeg een dochter en een zoon met hem.

Football news:

Oekraïne heeft 7 nederlagen en 2 overwinningen in de groepsfasen van de Euro
Oekraïne had 1 schot op doel in de wedstrijd tegen Oostenrijk, 0 - in de tweede helft
Samuel Eto ' o: Als Ik Ramos kon tekenen bij Barca, zou ik er niet aan twijfelen. PSG hij zou helpen winnen van de Champions League
Oekraïne zit nog steeds vast (wachtend op de afslag van de 3e plaats), Nederland - 9 van de 9, Oostenrijk in 1/8 zal spelen met Italië: de resultaten van groep C:
Oekraïne eindigde derde in Groep C. Het is 4e in de ranglijst van derde teams
Wijnaldum versloeg van Basten en Kuyt op de Nederlandse doelpuntenlijst. Hij haalde Ronaldo en Schick in in de Euro sniper race
Laporta droomt ervan dat Messi en Ronaldo samen voor Barca spelen. Voor de spits, Juve kan geven Griezmann, Coutinho of Roberto (As)