Netherlands
This article was added by the user Everly Scott. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Britney Spears heeft miskraam gehad

Britney Spears deelt zaterdag ontzettend triest nieuws op haar Instagram. De zangeres heeft een miskraam gehad waardoor ze haar baby verloren is. Spears was in verwachting van haar derde kindje met haar verloofde Sam Asghari.

Op Instagram schrijft ze: “Tot ons grootste verdriet delen wij het nieuws dat we onze wonderbaby zijn verloren door een miskraam.” Ondanks dit verdrietige nieuws geeft Britney aan te blijven proberen om hun prachtige familie uit te breiden.

“Dit is een afschuwelijke tijd voor elke ouder. Misschien hadden we moeten wachten met het aankondigen van de zwangerschap tot we wat verder waren. We waren alleen te enthousiast om het goede nieuws niet te delen”, aldus Spears in een gezamenlijke verklaring van haar en haar verloofde Sam Asghari.

De zangeres is dankbaar voor de steun die ze krijgt. “We vragen jullie vriendelijk om onze privacy te waarborgen tijdens deze moeilijke tijd,” aldus Spears.

Haar verloofde Sam reageert ook onder het hartverscheurende bericht. “We zullen binnenkort een wonder hebben,” schrijft hij.