Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Britney Spears gekwetst door uitlatingen ex over hun kinderen

Britney Spears

Britney Spears vindt het kwetsend dat haar ex-man Kevin Federline uitgebreid in de media heeft verteld dat de zangeres haar twee tienerzoons al maanden niet ziet. In een reactie op het interview dat Federline dit weekend gaf aan Daily Mail stelt de zangeres er verdrietig over te zijn.

“Het doet me verdriet om te horen dat mijn ex-man heeft besloten om de relatie tussen mij en mijn kinderen te bespreken. Zoals we allemaal weten, is het opvoeden van tienerjongens voor niemand gemakkelijk”, zegt ze in een verklaring die Spears op Instagram heeft geplaatst. “Ik heb ze alles gegeven. In een woord: pijnlijk.”

De zangeres (40) zegt ook dat ze het zorgelijk vindt dat Federline haar pikante selfies op Instagram noemt als een van de redenen dat zoons Sean Preston en Jayden hun moeder niet meer willen zien. “Het baart me zorgen dat de reden is gebaseerd op mijn Instagram. Het was LANG voor Instagram.”

In het gesprek met de Britse tabloid verklaarde Federline onder meer dat hij er moeite mee heeft om de jongens uit te leggen waarom hun moeder soms een naaktfoto op sociale media plaatst. Ook zei hij dat de afgelopen periode, waarin Spears in een spraakmakende rechtszaak verwikkeld was om onder het curatorschap van haar vader uit te komen, zwaar was voor de tieners. Dat ze mede daardoor hadden besloten om onlangs niet op het huwelijk van hun moeder en haar nieuwe partner Sam Asghari aanwezig te zijn. Wel stelde hij nadrukkelijk dat zijn zoons van hun moeder houden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen