Netherlands

Bright Stuff: de beste tablets om op te werken

In onze Bright Stuff-koopgids noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën, zoals onze favoriete smartwatch, koptelefoon, e-bike of laptops. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.  

Nieuw dit keer is de categorie tablets voor business. We hadden al een overzicht met tablets, maar het aanbod is inmiddels te breed voor slechts drie keuzes. Dat komt vooral door de opkomst van duurdere tablets die zich profileren als laptopvervanger, een heel ander gebruiksprofiel dan de tablets voor consumenten die in onze huidige lijst staan.  

Tablets voor werken:

» Apple iPad Air (2020): de iPad Air heeft met de vierde generatie een flinke stap gezet en kruipt veel dichter tegen de iPad Pro aan.

» Samsung Galaxy Tab S7: de meest indrukwekkende en complete Android-tablet die op dit moment verkrijgbaar is.

» Microsoft Surface Pro 7: de zevende versie van de Surface Pro oogt vertrouwd en is dat ook, met een recept dat zichzelf bewezen heeft.

Tablets voor privégebruik:

» Apple iPad (2020): de beste iPad voor de meeste mensen met een groter scherm, Pencil-ondersteuning en meer.

» Samsung Galaxy Tab S6 Lite: de beste Android-tegenhanger van de iPad: betaalbaar, snel en een fraai scherm met dunne randen.

» Lenovo Smart Tab M10 Plus: een prima tablet voor internetten en video's kijken en hij kan ook dienst doen als Google Assistant-scherm.

Kijk bij Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden.

Football news:

Rooney over de mogelijkheid van een verhuizing naar Barca in het seizoen 2010/11: denken erover. Wayne Rooney heeft herinneringen gedeeld over hoe hij van Manchester United naar Barcelona had kunnen verhuizen na zijn transferaanvraag in oktober 2010
Hoera, in Engeland laten ze het publiek weer toe. Tot 4.000 en niet overal, maar de clubs zijn gelukkig. Iedereen verveelde zich
Suller over de wedstrijd met Istanbul: Dit zijn De Kampioenen van Turkije, het zal moeilijk zijn
Gasperini over de nominatie voor de beste coach van het jaar award: als we Liverpool verslaan, misschien krijg ik een paar stemmen
Julian Nagelsmann: Leipzig wil PSG Het Laatste gevoel geven dat ze het hebben over
Tuchel Pro Champions League: wedstrijd met Leipzig-de finale van onze groep
Antoine Griezmann: het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Ik heb genoeg van Barcelona, Antoine Griezmann heeft z ' n Interview met Movistar aangekondigd. In het bijzonder zal de Fransman spreken over zijn relatie met de Catalaanse striker Lionel Messi. Ik heb niet meer opgetreden sinds de presentatie [op de dag dat ik lid werd van Barca]. Zoals ik die dag al zei, Ik wil niet buiten het veld spreken, maar erop. Dat ben ik. Voetbal spelen is waar ik het beste in ben. Maar het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Er zijn veel dingen verzameld. Ik heb er genoeg van Diario Sport citeerde Griezmann als gezegde. Moe om de oorzaak van alle problemen te zijn.Het was luidruchtig rond Messi en tijdens de pauze voor de nationale ploegen-Griezmann' s voormalige agent liep over